Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

12-08-2013

Maksims Kasis ar savu vizīti apliecināja, ka Daugavpilī tiks rīkots Pasaules čempionāts snūkerā


12. augustā Daugavpili apmeklēja Eiropas biljarda un snūkera asociācijas prezidents Maksims Kasis. Viņa vizīte pilsētā sakās ar tikšanos Daugavpils Domē, kur augsto viesi uzņēma Domes priekšsēdētājs Jānis Lāčplēsis un 1. vietnieks Jānis Dukšinskis.

Sarunas tēma bija novembrī gaidāmais pasaules čempionāts snūkerā amatieriem, kas norisināsies Daugavpils Olimpiskajā centrā.

Jānis Lāčplēsis izteica cerību, ka vizīte Daugavpilī būs veiksmīga un izdosies atrisināt visus jautājumus. Daugavpils mērs izteica gatavību strādāt un sadarboties ar asociāciju, lai arī šīs sacensības būtu veiksmīgas un vēl labāk organizētas, kā Eiropas čempionāts, kas arī notika Daugavpilī 2012. gadā.

Maksims Kasis atzina, ka pieredze Daugavpilī bija ļoti veiksmīga, tāpēc ir pārliecināts, ka viss izdosies. Nav nekādu šķēršļu, atlikuši tikai nelieli jautājumi, kas jāatrisina. Pilsētai tā ir liela atbildība. Maksims Kasis skaidroja, ka Pasaules biljarda un snūkera federācijā ir ap 80 valstīm, bet Pasaules čempionātos piedalās ap 50 valstīm. Klāt nāk arī tūristi, kas brauc vērot sacensības.

Jānis Lāčplēsis apliecināja pašvaldības lielo ieinteresētību šādu sacensību rīkošanā pilsētā, kas popularizē Daugavpils vārdu un veicina sadarbību. Maksims Kasis informēja, ka jau tuvākās nedēļas laikā Daugavpils pašvaldība saņems oficiālu vēstuli, ko parakstīs pasaules biljarda un snūkera federācijas prezidents.

Tikšanās noslēgumā Domes priekšsēdētājs Jānis Lāčplēsis pateicās par uzticību Daugavpilij, novelēja veiksmi un izteica gatavību atbalstīt organizatorus, gadījumā, ja būs jautājumi, kas jārisina ar pašvaldību.

Jānis Lāčplēsis vēlēja- lai visiem kopā izdodas vērienīgs, interesants sporta pasākums.

Informāciju sagatavoja Domes preses sekretāre Līga Korsaka.




Atpakaļ