Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

10-06-2013

Domē notika tikšanās ar sadraudzības pilsētu delegācijām


Uz pilsētas svētkiem bija  ieradušās  delegācijas no Maskavas (Krievija) , Ramlas (Izraēla), Paņevežas (Lietuvas), Pleskavas (Krievija), Harkovas (Ukraina), Narofominiskas (Krievija), Bobruiskas (Baltkrievija), Batumi (Gruzija), Alaverdi (Armēnija) un no Česke Bidejovice (Čehija). 8. jūnijā Domē notika oficiāla pieņemšana.

Ar ciemiņiem tikās Domes priekšsēdētāja Žanna Kulakova, 1. vietnieks Vitālijs Azarevičs, vietniece Līvija Jankovska.

Žanna Kulakova izteica lielu pateicību par to, ka pieņēma uzaicinājumu un atbrauca kopā svinēt Daugavpils dzimšanas dienu. Kulakovas kundze izteica lielu lepnumu par pilsētas sasniegumiem, par to, kas izdarīts, pilsēta attīstās un parādās arvien jaunas iespējas. Ar to gribas dalīties arī ar draugiem.

Viesi atzina, ka pilsēta mainās. Augstu vērtē sadarbību un Daugavpils ieinteresētību un atvērtību šai sadarbībai. Pleskavas delegācijas vadītāja Olga Fjodorova izteica sajūsmu par to, ko dara Daugavpilī. Viņa atzina, ka daudz var aizgūt, daudz var mācīties.

Ramlas delegācijas vadītāja Zina Isakova 5 reizes ir bijusi Daugavpili. Ik reizi viņa redz būtiskas pārmaiņas pilsētā. Viņa vēlēja Daugavpilij jaunus panākumus, lai pietiek enerģija s daugavpiliešiem.

Aliverdi delegācijas vadītājs Saaks Antanesjans pastāstīja, ka Daugavpilij atvedis grāmatu kolekciju, ko dāvā bibliotēkai, bet šodien, 10. Jūnijā  Aliverdi atklāj foto izstādi „Latgale ezeru zeme”.

Daugavpils Domes priekšsēdētāja Žanna Kulakova pateicās par siltajiem vārdiem, par pašvaldības darba augsto novērtējumu.

Delegācijas Daugavpilij bija atvedušas dāvanas un tās pasniedza šīs tikšanās laikā.

Noslēgumā Domes vadība arī ciemiņiem pasniedza dāvanas- Pjotra  Hudobčenoka unikālos darbus.

Informāciju sagatavoja Domes preses sekretāre Līga Korsaka.




Atpakaļ