Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

25-04-2013

Līdz 1.maijam var pieteikt kandidātus titulam „Gada lielģimene 2013”


Titulam „Gada lielģimene 2013” un 500 latu balvai līdz 1.maijam var nominēt ikvienu saliedētu, darbu mīlošu un aktīvu Latvijas ģimeni, kurā aug trīs un vairāk bērnu. Konkursu jau ceturto gadu rīko Latvijas Daudzbērnu ģimeņu biedrību apvienība un BIGBANK, kā arī aicina 11.maijā Lielo ģimeņu dienas pasākumā Rīgas Zooloģiskajā dārzā atzīmēt Starptautisko ģimenes dienu.

„Jau pēc saņemtajiem pieteikumiem redzam – vērtēšanas komisijai 1.maijā būs īpaši liels izaicinājums – izvērtēt kura vienīgā no tik daudzajām iedvesmojošajām un lieliskajām paraugģimenēm saņems titulu. Ik dienu saņemam arvien jaunus stāstus, turklāt, kā liecina citu gadu pieredze, – visvairāk pieteikumu atceļo tieši pēdējās dienās, tāpēc vēl nekas nav nokavēts un aicinām sūtīt pieteikumus līdz pat norādītajam termiņam,” uzsver BIGBANK AS Latvijas filiāles vadītājs Pāvels Gilodo.

Lai pieteiktu kandidātu, pieteikums jāiesniedz rakstveidā, izmantojot elektronisko pieteikuma formu www.bigbank.lv/lv/bigbank/lielogimenudiena, vai arī tas jāsūta pa pastu uz adresi: Brīvības iela 151, Rīga, LV-1012 ar norādi „BIGBANK Lielo ģimeņu diena 2013”. Iesniegumā jānorāda informācija par ģimenes locekļiem, vecāku darbavietām, kontaktinformācija, dzīvesvietas adrese, kā arī – ģimenes apraksts un argumentācija brīvā formā. Pieteikumā jānorāda iesniedzēja vārds un kontaktinformācija. Savus priekšlikumus goda titula piešķiršanai var iesniegt jebkurš Latvijas iedzīvotājs, kā arī institūcijas un uzņēmumi.

Titula "Gada lielģimene" ieguvēju noteiks īpaša komisija, kurā darbosies Latvijas Daudzbērnu ģimeņu biedrību apvienības valdes priekšsēdētājs Leonīds Mucenieks, Lielo ģimeņu dienas patronese Zane Vaļicka-Pētersone, BIGBANK vadītājs Latvijā Pāvels Gilodo. Konkursa uzvarētāji tiks paziņoti Lielo ģimeņu dienā, kas norisināsies 11.maijā Rīgas Zooloģiskajā dārzā. Titula ieguvējs saņems goda rakstu un naudas balvu no BIGBANK LVL 500 apmērā (pēc nodokļu nomaksas).

Lielo ģimeņu dienas un konkursa „Gada lielģimene” iniciatori un organizatori ir Latvijas Daudzbērnu ģimeņu biedrību apvienība un BIGBANK. Paralēli norisinās arī eseju konkurss „Es un mana ģimene”, kurā daudzbērnu ģimenes aicinātas dalīties savos stāstos. Līdz 3000 zīmēm garās esejas (vai divas A4 lapas rokrakstā) var iesniegt līdz 1.maijam, arī tā uzvarētāji un pārsteiguma balvu saņēmēji tiks paziņoti 11.maijā.

BIGBANK Lielo ģimeņu diena Latvijā notiek jau septīto gadu, savukārt tās laikā goda titula „Gada lielģimene 2013“ piešķiršana notiks ceturto reizi. Ģimenes dienas pasākumi notiks vienlaicīgi Igaunijā, Latvijā un Lietuvā. Ar informāciju par Lielo ģimeņu dienu un konkursu nolikumiem var iepazīties www.bigbank.lv/lv/bigbank/lielogimenudiena.

 

Papildu informācija:

Andrejs Žmiļevskis,

BIGBANK AS Latvijas filiāle

Tālr. 67508674

E-pasts: andrejs.zmilevskis@bigbank.lv

 

Leonīds Mucenieks

Latvijas Daudzbērnu ģimeņu biedrību apvienība
Mob. +371 29378045

 

 




Atpakaļ