Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

18-03-2013

Sākas akcija „Sakopsim pilsētu kopā!” (VIDEO)


Tuvojas pavasara un vasaras sezona, Daugavpils gatavojas arī Pilsētas svētkiem, tāpēc svarīgi sagaidīt pavasari sakoptā un skaistā pilsētā. Daugavpils pašvaldība uzsāk akciju „Sakopsim pilsētu kopā!” un aicina iedzīvotājus aktīvi iesaistīties. Mērķis ir iegūt informāciju par nesakoptajām vietām, par situāciju atpūtas zonās, kapsētās , par stihiskajām izgāztuvēm, situāciju pagalmos, ielu apgaismojumu, arī par ielu stāvokli.

Iedzīvotāji Daugavpilī nav vienaldzīgi, to ir pierādījušas citas akcijas, tāpēc pašvaldība ļoti cer, ka kopā izdosies  sakopt pilsētu.

Sals vēl nav mitējies, bet pavisam drīz sniegs un ledus sāks kust un atklās ne vienmēr patīkamas ainas. Iedzīvotāji tiek aicināti ziņot par atklātajām nekārtībām. Tam ir izveidots speciāls karstais tālrunis 654 21051. Tālrunis darbosies visu diennakti. Darba dienās, darba laikā pilsētniekus uzklausīs darbinieks, bet pārejā laikā darbosies automātiskais atbildētājs. Informāciju iespējams iesniegta arī elektroniski akcija@daugavpils.lv

Ziņojot par atklātajām nekārtībām – liels lūgums nosaukt precīzas adreses.

Akcijai paredzēta atgriezeniskā saikne, jo  tiks regulāri paziņots par to, kas izdarīts, reaģējot uz iedzīvotāju sniegto informāciju.

Informāciju sagatavoja Domes preses sekretāre Liga Korsaka.




Atpakaļ