Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

18-02-2013

Uzņēmums „Zieglera Mašīnbūve” nosvinēja 15 gadu jubileju


Pirms 15 gadiem Daugavpilī uzsaka darbu Vācijas kompānijas uzņēmums „Zieglera mašīnbūve”. Īpašnieks Martins Zieglers savu izvēli par labu Daugavpilij pamato, ka noteicošais bija Krievijas un NVS valstu tuvums, nepieciešamo speciālistu daudzums. 1997. gada 1. decembrī tika izveidota SIA „Zieglera Mašīnbūve”.  2013. gada 15. februārī Latviešu kultūras centrā notika jubilejai veltīs svinīgais pasākums.

Svētkos piedalījās uzņēmuma īpašnieks Martins Zieglers, Domes priekšsēdētāja Žanna Kulakova, uzņēmuma sadarbības partneri, darbinieki.

Martins Zieglers ir gandarīts, ka pieņēmis pareizu lēmumu, ražotni atvēris tieši Daugavpilī. Uzņēmumam ir potenciāls, šobrīd tiek nodarbināti jau 400 darbinieki, bet ir iespējas attīstībai.

Sveicot uzņēmuma kolektīvu jubilejā, Domes priekšsēdētāja Žanna Kulakova uzsvēra, ka „Ziegler Mašīnbūve” ir viens no nozīmīgākajiem uzņēmumiem. Ir prieks dzirdēt, ka uzņēmuma īpašnieks un vadība saskata attīstības iespējas, jo pašvaldībai tā ir ļoti laba informācija. Daugavpils Dome ir izvelējusies vienu no prioritātēm tieši atbalstu uzņēmējdarbībai, jo tikai tas ir pareizais ceļš, lai attīstītu pilsētas ekonomiku kopumā. Žanna Kulakova izteica pateicība par veiksmīgo sadarbību un pretimnākšanu Daugavpils pilsētas aktivitātēm.

Informāciju sagatavoja Domes preses sekretāre Līga Korsaka.




Atpakaļ