Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

01-02-2013

Domes priekšsēdētāja Žanna Kulakova apmeklēja vairākus objektus pilsētā


2011. gadā aizsāktā tradīcija- apsekot pilsētas saimniecības objektus turpinās. 1. februārī Žanna Kulakova  kopā ar komunālās sfēras kuratoru vietnieku Vjačeslavu Širjakovu apmeklēja vairākus objektus. Domes vadība apmeklēja uzņēmumu „Daugavpils ūdens”, divas pilsētas pirtis, kas ir uzņēmuma „SPK”  pārziņā, un apskatīja vietas, kur  varētu uzstādīt sporta inventāru.

Uzņēmumā „Daugavpils ūdens” notika tikšanās ar valdes locekli Sergeju Selicki. Viņš informēja par vērienīgā uzņēmuma un ūdensapgādes tīklu rekonstrukcijas  projekta 3. kārtas realizāciju. Žanna Kulakova interesējās par uzņēmuma darbu ar iedzīvotājiem, tāpēc apmeklēja arī Abonentu nodaļu un dispečeru dienestu.

Pilsētas pirtīs Grīvā un Jaunbūvē novērtēja ēku tehnisko stāvokli. Ja Jaunajā Forštatē viss ir kārtībā, tad Grīvas pirtij nepieciešama nopietna rekonstrukcija. „SPK” vadītājs Oļegs Dovgijs informēja, ka līdzekļi ir atrasti, tāpēc līdz rudenim modernizācija būs veikta.

Trenažieru uzstādīšana pilsētā, tā ir sena iedzīvotāju vēlme. Pašvaldība nesen uzsāka iedzīvotāju aptauju par to, kur vislabāk uzstādīt sporta aprīkojumu treniņiem svaigā gaisā. Jau ir pirmie iesniegumi Domes informācijas birojā info@daugavpils.lv, tāpēc Domes vadība apmeklēja ieteiktās vietas Slavas skvērā un Centrālajā parkā. Domes vadība izsaka pateicību iedzīvotājiem par ieinteresētību un aicina turpināt izteikt savus priekšlikumus.

Plaša informācija par braucienu raidījumā „Ar skatu uz pilsētu”




Atpakaļ