Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

31-10-2012

Transporta kustība 18. Novembra iela būs atvērta tuvākajās dienās


Pašvaldība vienmēr veltīja pastiprinātu uzmanību Eiropas projektam – Tranzītielas A-13 rekonstrukcijai. Tā ir Daugavpils lielākā maģistrāle- 18 novembra iela. Daudz ir stāstīts par gaidāmajiem darbiem, par darbu gaitu, un tagad jau var runāt par pirmo rezultātu. 31. ktobrī Domes vadība izbrauca uz objektu, lai apskatītu paveiktos darbus un izvērtētu situāciju.

 18. novembra ielā notiek divi projekti. Tie abi ir grandiozi un pilsētai ļoti vajadzīgi. Pirmais: pašas ielas rekonstrukcija un Tramvaju uzņēmuma projekts- tramvaja sliežu nomaiņa. Abi projekti ir cieši saistīti, tāpēc ir jābūt ļoti labai saiknei starp abu projektu veicējiem. Vis darbi notiek pēc grafika. Bet asfalta ieklāšana noteica visu pārējo darbu norisi. Nedaudz atpaliek luksoforu uzstādīšana un apgaismošanas sistēmu montāža.

Domes priekšsēdētājas vietnieks Vjačeslavs Širjakovs: „Labi saprotu, kā iedzīvotāji gaida  ielas atklāšanu, bet atzīmēšu, ka iedzīvotāju drošība mums ir pirmajā vietā. Jā, mēs varējām rekordtempos atklāt ielu, bet radīt draudus autovadītāju un gājēju drošībai, sakarā ar luksoforu un apgaismojuma trūkumu,  mums nav tiesību.”

 Tikai pāris dienas un viss komplekss tiks pabeigts un posmā no Varšavas līdz Ventspils ielai tiks atvērta iela satiksmei.

Vjačeslavs Širjakovs piebilda-  kā pasūtītāji pašvaldība apmierināta ar darbu organizācijas līmeni un ar kvalitāti, kas ir svarīgi, lai jaunā iela kalpotu ilgi .

 

V. Širjakova videoblogs.




Atpakaļ