Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

30-08-2012

Pilsētas vadība sveica olimpiešus


30.augustā Daugavpils pilsētas domē sveica Londonas Olimpisko spēļu dalībniekus. Uz tikšanos ar Daugavpils vadību ieradās Anastasija Grigorjeva un viņas treneris Sergejs Kursītis, kā arī Dmitrijs Jurķevičs ar treneri Romualdu Jurķeviču. Olimpiešus sveica Daugavpils pilsētas domes priekšsēdētāja Žanna Kulakova, priekšsēdētājas vietnieks Vjačeslavs Širjakovs, Sporta pārvaldes vadītājs Aleksandrs Isakovs, Daugavpils bērnu un jaunatnes sporta skolas direktors Imants Utināns un Daugavpils Olimpiskā centra vadītājs Uldis Pastars.

Žanna Kulakova sveica sportistus un trenerus par sasniegumiem varīgākajā sporta notikumā, izteica savu pateicību par Daugavpils un Latvijas tēla atpazīstamības virzīšanu  pasaules līmenī, atzīmējot, ka sports vienmēr būs viena no galvenajām pašvaldības prioritātēm. ”Šī gada pilsētas svētki bija veltīti sportam, un tā ir sava veida pateicība visiem Daugavpils sportistiem un treneriem” – uzsvēra Žanna Kulakova.

Vjačeslavs Širjakovs izteica pateicību olimpiešiem, atzīmējot, ka piedalīšanās Olimpiskajās spēlēs tā jau ir uzvara. Uzvarētāji ir ne tikai sportisti un treneri, bet arī mūsu pilsēta.

Anastasija Grigorjeva un Dmitrijs Jurķevičs pateicās pilsētas vadībai par sniegto garīgo un materiālo atbalstu, gatavojoties  starptautiska mēroga sacensībām.

Jāatzīmē, ka Dmitrijs Jurķevičs un viņa treneris Romualds Jurķevičs nepiedalījās Latvijas Olimpisko spēļu apbalvošanas ceremonijā, kuras notika īsi pirms Londonas Olimpiādes, tādēļ pilsētas vadība izmantoja izdevību apsveikt tos šodien. Dmitrijs un Romualds saņēma pašvaldības goda rakstus un naudas balvu atbilstoši 400 un 100 latu apmērā.

Tikšanās nobeigumā pilsētas vadība solīja izveidot cīnītāju mācību-treniņu bāzi. Tika solīts padomāt arī par mūsdienīga, atbilstoša visiem starptautiskajiem standartiem, vieglatlētikas stadiona būvēšanu, kurā būs iespēja trenēt ne tikai topošos čempionus, bet arī rīkot valsts un Eiropas līmeņa sacensības.




Atpakaļ