Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

22-08-2012

Jaunatnes departaments aicina pieteikties brīvprātīgos jauniešus Festivāla „ARTIŠOKS” organizācēšanai pasākuma dienā!


Jaunatnes departaments aicina pieteikties brīvprātīgos jauniešus Festivāla „ARTIŠOKS” organizācēšanai pasākuma dienā. Pasākuma īstenošanai būs nepieciešams līdz 50 brīvprātīgo, tāpēc tiek laipni aicināti pieteikties visi interesenti ne tikai no Daugavpils, bet arī citām pilsētām.
Pieteikumus sūtiet uz e-pastu edite.ivanova@daugavpils.lv vai zvaniet +371 65422309 (Edīte) līdz 28.08.2012. Tikšanās ar brīvprātīgajiem, kurā tiks izstāstīts viss par kopīgu sadarbošanos, notiks 4.septembrī plkst. 16:00 Jaunatnes departamentā (Saules iela 5a, Daugavpils), kur „ARTIŠOKA” organizatori iepazīstinās brīvprātīgos ar pasākuma norisi un brīvprātīgo darba pienākumiem

Jauniešu festivāla „ARTIŠOKS” brīvprātīgajiem būs iespēja palīdzēt pasākuma tapšanā un veikt dažādus uzdevumus, kā, piemēram, kausu, medaļu, uzlīmju, konfekšu un materiālu iznešana pa darba sekcijām, dzeramā ūdens piegādāšana organizācijām, bukletu dalīšana, tatami izkraušana un iekraušana, klinšu kāpšanas sienas likšana un novākšana, strītbola grozu novietošana un novākšana, telšu likšana un novākšana, banneru izkāršana, kā arī tiks nozīmēti atbildīgie par kārtību sporta aktivitātēs un organizatora palīgi.

Jauniešu festivāla „ARTIŠOKS” rīkotāji brīvprātīgā darba veicējiem nodrošinās ēdināšanu festivāla dienā un dāvinās īpašo t-kreklu. Katrs brīvprātīgais saņems  apliecinošo dokumentu  par organizatorisko darbu pasākumā, kas noderēs, lai pieteiktos dažādos projektos.

 

 Kontaktinformācija: 
Edīte Ivanova, 
Daugavpils pilsētas domes Jaunatnes departamenta
Jaunatnes lietu speciāliste
e-pasts: edite.ivanova@daugavpils.lv 
t.: +371 65422309




Atpakaļ