Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

29-02-2012

Jaunatnes departamenta tikšanās ar NVO “Varavīksne”


Pirmdien, 27.februārī, Teodors Bikovskis, Jaunatnes departamenta vadītājs piedalījās NVO „Varavīksne” padomes sēdē. Par tikšanas iemeslu kļuva sadarbības jautājums starp jaunatni un vecāko paaudzi. Sēdes dalībnieki uzdeva jautājumus, Jaunatnes departamenta vadītājām, kas interesēja pensionārus jauniešu audzināšanas morāle, kopīgo pasākumu organizēšana utt.

Viens no problemātiskiem jautājumiem bija drošas vides organizācija un veidošana – kā pensionāriem, tā arī jauniešiem. Sakarā ar to sēdes dalībnieki tika informēti par topošo eiro projektu, kas attiecas tieši uz jauniešu drošību pilsētas dzīvē, kā arī par jau esošo pieredzi darbā ar Valsts policiju.

Par sēdes kopsavilkumu kļuva vienošanās par kopīgo pasākumu plāna koordināciju un sadarbības nodrošinājumu ar pilsētas jaunatnes organizācijām caur koordinācijas padomiem. Tika ierosināts organizēt sporta veterānu tikšanas – treneru un sportistu ar pilsētas skolēniem un jauniem sportistiem. Pirmā šādā veida pieredze tiks organizēta jau tuvākajā laikā.




Atpakaļ