Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

04-10-2018

Tramvaja sliežu izbūve ieviesa izmaiņas sabiedriskā transporta kustībā (VIDEO)


Nedēļas sākumā tramvaju kustībai tika slēgts ceļa posms no Valkas ielas līdz Stropu ezeram. Līdz ar to daugavpiliešiem un pilsētas viesiem, kas izmanto 3.maršruta tramvaju, kādu laiku būs jārēķinās ar izmaiņām sabiedriskā transporta kustības organizēšanā.

Jaunās tramvaja līnijas izbūves projektā tiek veikti tramvaja sliežu ieklāšanas darbi un ierīkotas sliežu pārmijas, tāpēc uz laiku nācās mainīt 3.tramvaja kustības maršrutu. Lai nodrošinātu pasažieru pārvadājumus Stropu virzienā, slēgtajā ceļa posmā uzņēmums „Daugavpils satiksme” aizvietoja tramvajus ar mikroautobusiem. Braukšanai tajos ir derīgas biļetes, kas iegādātas 3.tramvajā no pieturas „Cietoksnis” līdz pieturai „Valkas iela”.

Biļetes, kas iegādātas mikroautobusā, braucot no Stropiem, ir derīgas braukšanai visu maršrutu tramvajos no pieturas „Valkas iela” līdz pieturai „Cietoksnis”.

Šāda situācija saglabāsies līdz 15.oktobra vakaram, pēc tam ceļa posms ”Valkas iela - Stropi” tiks atvērts kustībai. Bet pagaidām 3.tramvajs no pieturas „Valkas iela” brauks Ķīmijas virzienā, ar visām pieturām līdz tramvaju depo Butļerova ielā.

AS „Daugavpils satiksme” aicina iedzīvotājus ar sapratni izturēties pret pagaidu neērtībām un izvērtēt iespēju izmantot arī autobusu maršrutus Nr.1, 3, 12 un 23, lai tiktu uz Stropiem. Visa informācija par sabiedriskā transporta kustības maršrutiem un grafikiem ir pieejama AS „Daugavpils satiksme” mājas lapā www.satiksme.daugavpils.lv.

Sižetu sagatavoja Daugavpils pilsētas domes Sabiedrisko attiecību un mārketinga nodaļa.




Atpakaļ