Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

27-01-2012

TC Solo atvērts Daugavpils suvenīru un “Daugavpils preces” veikals


Pateicoties Daugavpils Domes sadarbībai ar TC Solo ir iespēja Daugavpils ražotajiem, amatniekiem, māksliniekiem tirgot savas preces. Veikals atvērās 27. janvārī TC Solo pirmajā stāvā.

Veikals atrodas pie ieejas centrā no tramvaja pieturas puses. Veikalā varēs iegādāties Daugavpils suvenīrus, Daugavpilī ražotās preces. Tās ir gan lietas ar pilsētas simboliku, gan pinumi, austie, šūtie izstrādājumu, te var iegādāties arī tautastērpus, metāla izstrādājumus un preces ar jaunizveidoto zīmolu “Daugavpils prece”.

Uz veikala atklāšanu bija ieradusies Domes priekšsēdētājas vietniece Līvija Jankovska, kuras pārziņā arī ir pilsētas mārketings, tūrisms, uzņēmējdarbības veicināšana. Līvija Jankovska jau labu laiku atpakaļ informēja par to, ka ir panākta vienošanās ar TC Solo par telpām Daugavpils preču un suvenīru tirdzniecībai. Tagad tas kļuvis par realitāti un pilsētnieki, Daugavpils viesi var vienā vietā iegādāties suvenīrus. Līvija Jankovska uzsver, ka Daugavpils pašvaldība par savām prioritātēm ir izvirzījusi uzņēmējdarbības  veicināšanu un tūrisma attīstību Daugavpilī.

“ Mēs pagājušajā gadā sākām lielu darbu- rīkojām pirmo Investīciju forumu, izdevām investīciju piedāvājumu katalogu, izveidojam zīmolu “Daugavpils prece”, viss tas tika darīts, lai palīdzētu pilsētas uzņēmējiem. Šogad mēs darbu turpinām, akcentu liekot uz Daugavpils vārda popularizēšanu, tūrisma attīstību, lūk šis veikals ir reāls darbs, beidzot Daugavpilī ir vieta, kur iegādāties “Daugavpils preci” un suvenīrus. Tas, neapšaubāmi, būs pieprasīts veikals. Protams, tas ir kārtējais solis tūrisma jomā, bet tas ir arī atbalsts uzņēmējiem, jo tā mēs palīdzam saviem ražotajiem. Jau februārī rīkosim pirmo Tūrisma konferenci Daugavpilī, mēs gaidām daudz ciemiņu un tā būs lieliska iespēja par sevi stāstīt starptautiskā mērogā. Gatavojoties konferencei mēs strādājam arī pie jauniem pilsētas suvenīriem, kuri noteikti parādīsies šajā veikalā”, skaidroja Līvija Jankovska.

Attīstības departamenta Biznesa nodaļas komercdarbības speciāliste Tatjana Migele pastāstīja, ka veikalā preces pastāvīgi tiks atjaunotas, mainīsies arī sortiments. Ja uzņēmējiem un amatniekiem rodas interese par iespēju tirgot veikalā, jāgriežas Daugavpils Domē, Biznesa nodaļā K. Valdemāra ielā 1 305. kab, talr. 65476060

 

Informāciju sagatavoja Domes preses sekretāre Līga Korsaka.




Atpakaļ