Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

04-04-2018

Izsludināta ierobežota projektu iesniegumu atlase Eiropas Reģionālās attīstības fonda atbalsta saņemšanai kultūras un dabas mantojuma attīstībai


Daugavpils pilsētas pašvaldība ir uzaicināta sagatavot un iesniegt projekta iesniegumu 5.5.1. specifiskā atbalsta mērķa “Saglabāt, aizsargāt un attīstīt nozīmīgu kultūras un dabas mantojumu, kā arī attīstīt ar to saistītos pakalpojumus” trešās atlases kārtas ietvaros.

Atbilstoši Daugavpils pilsētas attīstības programmā “Mana pils – Daugavpils” 2014.-2020.gadam Investīciju plānā iekļautajām integrētu teritoriālo investīciju iecerēm, plānotas investīcijas Daugavas upes labā krasta labiekārtošanai, Cietokšņa promenādes pretī Daugavpils cietokšņa citadelei izbūvei, kā arī tiks sakārtots kultūras mantojuma objekts Cietokšņa teritorijā.

Daugavpils pilsētas pašvaldībai plānotais Eiropas Reģionālās attīstības fonda finansējums sastāda 3 756 407.00 euro.

Projekta iesnieguma iesniegšanas termiņš ir līdz 2018.gada 31.augustam.

Atbalsts paredzēts plānošanas dokumenta – Darbības programmas “Izaugsme un nodarbinātība 5.5.1. specifiskā atbalsta mērķa "Saglabāt, aizsargāt un attīstīt nozīmīgu kultūras un dabas mantojumu, kā arī attīstīt ar to saistītos pakalpojumus" trešās projektu iesniegumu atlases kārtas "Ieguldījumi kultūras un dabas mantojuma attīstībai nacionālas nozīmes attīstības centru pašvaldībās" ietvaros.

Projektu iesniegumu atlases nolikums un pārējie projektu iesniegumu sagatavošanai nepieciešamie dokumenti ir pieejami Daugavpils pilsētas pašvaldības interneta vietnē https://old.daugavpils.lv/lv/712.

Ierobežotā projektu iesniegumu atlase tiek veikta atbilstoši deleģēšanas līgumam par integrētu teritoriālo investīciju projektu iesniegumu atlases nodrošināšanu.

Informāciju sagatavoja:

Daugavpils pilsētas domes

Attīstības departamenta Projektu nodaļa





Atpakaļ