Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

12-12-2011

„Maratons pret AIDS”


Piektdien, 9. decembrī, Jaunatnes departaments sadarbībā ar „M&Y”, „DJ PRO” un „STOPTIME Dance Studio” organizēja pasākumu „Maratons pret AIDS”, kas bija veltīts Pasaules AIDS dienai 1. decembrī. Organizētais pasākums bija mērķēts uz apziņas līmeņa celšanu attiecībā uz problēmām, kas saistītas ar HIV/AIDS.

 

Pirmo reizi pēc daudziem gadiem, ieeja uz koncertu bija bez maksas, kas patīkami iepriecināja daudzus maratona apmeklētājus.

Uz pasākumu bija ieradušies ap 300 jauniešu, kas aktīvi reaģēja uz notiekošo, labprāt piedalījās pasākuma vadītāju rīkotajos konkursos, bija pozitīvi un ar skaļiem aplausiem ikreiz sagaidīja katru jauno priekšnesumu. Dekorācijas, kas propagandēja veselīgu dzīves veidu un piesardzību, videoinstalācijas ar dažādām HIV/AIDS sociālajām reklāmām, lozungi un pasākuma vadītāju noskaņa veidoja zālē īpašu atmosfēru.

 

Koncerta pirmajā daļā piedalījās labākie pilsētas mūsdienu deju kolektīvi - Bērnu un jauniešu centra „Jaunība” koletīvs „Fantasy” un „Paradise” un deju studijas „STOPTIME Dance Studio” deju grupas „Mastazz Crew” un „Funky Chicken”. Tāpat varēja dzirdēt arī jaunos RAP-mūzikas izpildītājus, kas koši attēloja hip-hop kultūru. Savukārt koncerta otrajā daļāROCKmūzikas faniem bija iespēja baudīt arī labāko Daugavpils pilsētasROCKizpildītāju kompozīcijas.

 

Paldies par atbalstu Latvijas Sarkanā Krusta Jaunatnes nodaļai, kas visiem pasākuma apmeklētājiem un dalībniekiem dāvināja nelielu AIDS simbola piespraudīti un dalīja prezervatīvus!




Atpakaļ