Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

28-11-2011

Bankas Citadele Daugavpils filiāle sāks valsts garantēto atlīdzību izmaksu “Latvijas Krājbankas” klientiem


Bankas Citadele Daugavpils filiāle 29. novembrī uzsāks valsts garantēto atlīdzību izmaksu «Latvijas Krājbankas» klientiem. Citadele aicina iedzīvotājus saglabāt mieru un nesteigties uz banku jau pirmajās dienās, lai nebūtu jāstāv garās rindās. Citadeles Daugavpils filiāles pārvaldniece Jevgeņija Jerjomenko aicina iedzīvotājus izvēlēties sev ērtāko apmeklējuma laiku, iepriekš piereģistrējoties vizītei. Citadeles klientus viņa aicina izmantot iespēju saņemt naudu ar internetbankas palīdzību.

 

“Latvijas valsts garantē «Krājbankas» klientiem naudas izmaksu līdz 100 tūkstošiem eiro (70 280, 40 latu). Likumdošana paredz, ka klientiem tiesības saņemt šo naudu saglabāsies pat 60 gadus. Tāpēc šobrīd steigties jau pirmajās dienās uz banku visiem nav nepieciešams, un ikviens var izvēlēties un saplānot sev ērtāko laiku, kad ierasties Citadeles filiālē,” saka Jevgeņija Jerjomenko.

 

Valsts garantētā atlīdzība attiecas uz visiem līdzekļiem – gan uz depozītiem, gan norēķinu kontiem, algu kontiem, krājkontiem, ieskaitot peļņas procentus, kas aprēķināti līdz 22. novembrim. Atbilstoši Noguldījumu garantiju likumam nauda tiks izmaksāta latos.

 

Naudu būs iespējams saņemt gan ar pārskaitījumu uz bankā Citadele atvērto kontu vai jebkuras citas bankas kontu, gan izņemot skaidrā naudā. “Drošības apsvērumu dēļ aicinām iedzīvotājus pārskaitīt naudu uz kādu savu kontu, nevis izņemt skaidrā naudā, jo visa naudas summa tiks izsniegta vienā reizē. Līdz ar to nav iespējams daļu izņemt skaidrā naudā, bet daļu pārskaitīt uz bankas kontu,” saka Citadeles Daugavpils filiāles pārvaldniece Jevgeņija Jerjomenko. Viņš uzsver: ja cilvēks vēlas izņemt skaidrā naudā vairāk par 500 latiem, tas iepriekš obligāti ir jāpiesaka bankā, jo banka drošības apstākļu dēļ vienuviet netur pārāk lielas skaidras naudas summas.

 

“Lai cilvēkiem nebūtu jāstāv rindā, aicinām iedzīvotājus iepriekš pieteikt savu apmeklējuma laiku Citadeles mājas lapā www.citadele.lv vai zvanot Citadeles Klientu atbalsta centram pa diennakts tālruni 67010000, kā arī 1188. Piereģistrējoties Jums ir iespēja izvēlēties sev ērtāko pieejamo bankas apmeklējuma laiku!” aicina Jevgeņija Jerjomenko.

 

Viņa uzsver, ka bankas Citadele klientiem, kam ir pieslēgta internetbanka, ir iespēja saņemt naudu caur internetbanku un nav nepieciešams nākt uz banku.

 

“Lūdzam ņemt vērā, ka, piereģistrējoties apmeklējumam 1188, būs nepieciešams nosaukt savus personas datus. Aicinām iedzīvotājus arī izmantot iespēju piekļūt internetam vietējās bibliotēkās, lai piereģistrētu apmeklējumu,” saka Jevgeņija Jerjomenko.

 

Plašāka informācija www.citadele.lv, kā arī zvanot uz uzziņu dienestu 1188 vai bankas Citadele diennakts Klientu atbalsta centru pa tālruni 67010000.

 

 




Atpakaļ