Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

22-05-2017

Par Zivju fonda līdzfinansētā projekta realizāciju


Daugavpils pilsētas pašvaldība 2017.gada maijā ir sekmīgi realizējusi Zivju fonda līdzfinansēto projektu – “Makšķerēšanas sacensību organizēšana Lielajā Stropu ezerā”.

Projekta “Makšķerēšanas sacensību organizēšana Lielajā Stropu ezerā”, kas norisinājās šī gada 20.maijā, mērķis bija popularizēt makšķerēšanas sportu un aktīvu dzīvesveidu Daugavpils pilsētas pašvaldībā, kā arī informēt sabiedrību par aktīvās atpūtas iespējām pašvaldības ūdensobjektos. Projekta mērķu sasniegšanai sacensību dalībnieku apbalvošanai par pašvaldības līdzekļiem tika iegādātas dažādas ar makšķerēšanas sportu saistītas veicināšanas balvas un diplomi, savukārt ar Zivju fonda atbalstu sacensību pirmo trīs vietu ieguvējiem tika iegādāti 3 kausi individuālajā sacensību disciplīnā un 3 kausi pirmo trīs vietu ieguvējiem komandu disciplīnā, kā arī 6 medaļas. Kopējās izmaksas, kas radās kausu un medaļu iegādei, kopā ar PVN 21% sastādīja 182,99 EUR, no kuriem 89% līdzfinansē Zivju fonds.

Augstāk minētā projekta realizācija sniedz lielu ieguldījumu Daugavpils pilsētas ūdensobjektu popularizēšanai, kā arī paaugstina makšķernieku informētības līmeni makšķerējot pilsētas ūdenstilpēs.

 

Informāciju sagatavoja:

 

Daugavpils pilsētas pašvaldības iestāde

“Komunālās saimniecības pārvalde”

e-pasts: ksp@daugavpils.lv

Tel. 65476314




Atpakaļ