Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

24-04-2017

Heyday: par koprades telpām Daugavpilī un radošo industriju pētījumu


27.aprīlī (ceturtdien) Daugavpils Marka Rotko mākslas centrā, Mihaila ielā 3, plkst. 15:00 norisināsies vietējās rīcības grupas tikšanās pasākumā ”Heyday”, kas ir veltīts divām Daugavpils pilsētai svarīgām tēmām: pētījumam par radošajām industrijām Daugavpilī un koprades darba telpas projekta realizācijai Daugavpilī. Visi pasākuma interesenti ir laipni aicināti.

“Heyday” tiek rīkots sadarbībā ar Daugavpils pilsētas domes projektu “Get into the Swing of the City!” (“Iejūties pilsētas ritmā!”), kas tiek īstenots programmas URBACT III ietvaros.

Pasākuma programmā:

15:00 — Daugavpils pilsētas domes projekta “Gen-Y City” ietvaros veiktā pētījuma par radošajām industrijām Daugavpilī prezentācija un diskusija, kā arī projekta “Gen-Y City” prezentācija un meistarklase (workshop).

16:30 — Rīgas koprades telpas “The Mill” veiksmes stāsts,

17:00 — iespēja doties video ekskursijā pa Sanktpēterburgas koprades telpām “Praktik”.

Arī Daugavpilis pilsētai ir vajadzīga moderna, atvērtā tipa darba telpa (koprades telpa), kur dažādu radošo profesiju pārstāvji un profesionāļi varētu strādāt, socializēties un sadarboties.

Plkst. 17:30 “Heyday” komanda ielūdz jūs uz Daugavpils koprades telpu projekta prezentāciju. Mēs dalīsimies ar savu vīziju kā arī būsim priecīgi dzirdēt jūsu priekšlikumus un viedokļus. Piedāvājam iespēju rezervēt darba vietu pirmajā Daugavpils koprades telpā un sadarbības iespējas projekta realizācijā.

Ieeja brīva! Ziņojiet par savu vēlmi piedalīties, iepriekš reģistrējoties šeit: heyday9.eventbrite.com.

Informācija par pasākumu atrodama Facebook lapā: https://www.facebook.com/heyday.daugavpils/.

Savukārt informācija par projektu Gen-Y City:

http://urbact.eu/gen-y-city

https://www.facebook.com/GenYCity/?fref=ts

 

Gaidīsim Jūs 27.aprīlī (ceturtdien) Daugavpils Marka Rotko mākslas centrā, Mihaila ielā 3, konferenču zālē plkst. 15:00!

 

Kontakti:

Jevgeņija Žiģisova

28669262

jevgenijazigisova@gmail.com 




Atpakaļ