Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

25-10-2016

Daugavpils pašvaldība palīdz iedzīvotājiem savākt zaļo masu (VIDEO)


Šogad Daugavpils pilsētas domes Komunālās saimniecības pārvalde sadarbībā ar firmu „Clean R” otro reizi rīko akciju, kuras laikā privātā sektora iedzīvotājiem būs iespēja savākt zaļo masu no savām un piegulošajām teritorijām. 24. oktobra rītā dažādos pilsētas mikrorajonos sāka uzstādīt liela izmēra konteinerus (7 kubikmetri). Līdz tās pašas dienas pusdienlaikam daži konteineri jau bija pilni, kas apstiprina šīs akcijas nepieciešamību. Trīs gadu laikā, kopš tiek rīkota šāda akcija, iedzīvotāji pie tās ir pieraduši un jau iepriekš gatavojas.

Uz firmas „Clean R” biroju pastāvīgi nāk privātmāju iedzīvotāji. Bezmaksas akcijas pirmajā dienā maisus saņēma aptuveni 200 cilvēki. Maisi tiks izsniegti līdz 1. novembrim, bet pati akcija norisināsies līdz 6. novembrim. Speciālisti atgādina, ka konteineri ir paredzēti tikai zaļās masas savākšanai – lapām un zālei, tajos nedrīkst izmest sadzīves vai citus atkritumus. Akcijas organizatori lūdz ievērot arī tīrību un nepiesārņot teritoriju apkārt konteineriem. No 2. līdz 5. novembrim Daugavpilī norisināsies tradicionālā Rudens talka.

Iesniegt pieteikumu dalībai Rudens talkā un saņemt bezmaksas maisus var no 31. oktobra Daugavpils pilsētas domes Komunālās saimniecības pārvaldē (Saules ielā 5a, 113. kabinetā). Tālrunis uzziņām: 654-76480.

 




Atpakaļ