Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

31-08-2016

Noslēdzās sestā projekta nedēļa


Ir redzami rezultāti darbā ar speciālistiem, jo lielākā projekta daļa jau ir aizritējusi. Dalībnieki aktīvi nodarbojas ar sportu, piedalījās 16 stundu seminārā, kura temats bija “Kas Es esmu?”, un 8 stundu seminārā, kurš bija veltīts veselīgam uzturam. Individuālu darbu ar dalībniekiem turpina koučs un psihologs.

Mūsu speciālisti jau dalījās ar saviem iespaidiem un tagad pienācis laiks uzzināt, ko domā par projektu dalībnieki:

“Man ir tikai pozitīvas emocijas. Gribas pateikt “Paldies” par šo projektu. Tā ir jauna, neordināra un ļoti vērtīga pieredze manā dzīvē. Man sanāca savest kārtībā savas domas un tagad es turpināšu strādāt, lai uzlabotu sevi J’’

“Forši! Paldies! Treniņi ir super, darbs ar kouču ļoti patīk. Ar psihologu Ludmilu varam risināt visas problēmas. Mums ir ļoti produktīvas tikšanās. Paldies par lielisku iespēju būt šajā projektā.”

“Varu apliecināt, ka dalība projektā ienesusi un turpina ienest manī prieku, izziņas gandarījumu, sajūsmu un jaunas tikšanās gan ar projekta dalībniekiem, gan arī jaunu satikšanos ar sevi pašu! Kas ir ļoti svarīgi! :) Ikviens no projektā pieaicinātajiem speciālistiem ir ieinteresēts, centrēts un dedzīgs uz dalībnieka izaugsmi, to es jūtu.

Es jūtu lielu pateicību un saviļņojumu, ka ir tā iespēja būt starp projekta dalībniekiem!Ļoti atzinīgi vērtēju projekta saturu, tā dimensijas, kas izvēlētas trāpīgi un harmoniski,gan lai sakārtotu iekšējo pasauli un rastu atbildes, pārdomātu rīcību, izvēles un pagātni, - psihologs; Sports sniedz sevis apzināšanos, ķermeņa izjusmi, tagadnes un šīmirkļa atklāsmes iespējas, ar personības trenera palīdzību varu strādāt ar nākotnes laiku, mērķiem, izejot no tagadnes laika).

Brīnišķīgs projekts! Jūtos laimīga!’’

‘’Es esmu ļoti laimīga, ka nokļuvu šajā projektā. Es cenšos piedalīties  visos pasākumos.

Jau ir mazi personīgi sasniegumi un panākumi. Man ļoti palīdz nodarbības ar kouču Dainu un psihologu Ludmilu. Nekad neesmu domājusi, ka nodarbības var būt tik foršas! Var just rūpes un ieinteresētību – par to liels paldies!

Vēl gribu pateikt par sporta nodarbībām ar Aleksandru. Vingrinājumi ir burvīgi. Nodarbības sastādītas ļoti profesionāli. Man patīk arī grupu nodarbības. Visi cilvēki ir pozitīvi un atklāti!’’

‘’Kurss, kuru mēs izejam, ir bumba! Tas ir daudzpusīgs komplekss! Es  pirmo reizi strādāju ar psihologu. Tas man, protams, ir jaunas jomas atklāšana un iepazīšana.

Patīkamā un jautrā atmosfērā es varu apspriest dažādus tematus ar kouču – man tas ir ļoti svarīgi, interesanti un neparasti. Daina ļoti palīdz morāli, sistematizē domas. Viņa ir forša – novēlu viņai jaunus panākumus un neizsīkstošu enerģiju!

Rezumējot, sapratu, to, ka, lai mans pašnovērtējums paaugstinātos, man vajadzēja satikt SAVU treneri, kurš palīdz manam ķermenim palikt tonusā. Tagad es ļoti cītīgi strādāju pie tā. Tas būtiski paaugstina manu pašnovērtējumu un rezultātā noved pie pārmaiņām! Par to esmu pateicīga Aleksandram un par viņa profesionalitāti, uzmanību, taktiskumu un tieksmi uz rezultātu liels paldies!

Bet viena no galvenajām varonēm, kuru mēs nevaram satikt katru dienu, ir projekta vadītāja - Jekaterina.

Viņa organizēja un deva mums iespēju padarīt sevi labāku. Ar milzīgu pateicību par tavu darbu - milzīgs paldies!Ļoti ceru, ka šis projekts nav pēdējais, tāpēc novēlu attīstību un jaunus  panākumus!’’

‘’Projektā  mani panākumi ir augsti, ļoti cenšos! Visvairāk man patīk trenēties pie Aleksandra. Viņš ir labs treneris. Cilvēks dara savu darbu!’’

‘’Projekts man patīk, esmu ieguvusi tikai pozitīvus rezultātus visos virzienos, bet galvenais – es spēju pārvarēt „sastinguma punktu”, lai sasniegtu savus mērķus! Paldies Jums un visiem speciālistiem par šādu iespēju!’’

Tādas emocijas, apziņa un dalībnieku panākumi vienkārši nevar neiepriecināt! Paldies dalībniekiem par viņu domām! Veiksmi Jums!

 

Preses relīze ir sagatavota ar Sabiedrības integrācijas fonda finansiālu atbalstu no Latvijas valsts budžeta līdzekļiem. Par preses relīzes saturu atbild biedrība „Z-Puzzle”.




Atpakaļ