Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

25-05-2016

Ielu tirdzniecībai pieteikušies uzņēmēji no četrām valstīm


Nākamajā nedēļā sāksim svinēt Pilsētas svētkus. Svētku ietvaros notiks ne tikai kultūras un sporta pasākumi, izklaides bērniem, bet arī ielu tirdzniecība, kas ir ļoti populāra.

Pieteikties dalībai ielu tirdzniecībai varēja līdz 20. maijam. Komunālās saimniecības pārvaldes vides speciāliste Tatjana Livčāne pastāstīja, ka saņemti apmēram 300 pieteikumi gan no Latvijas, gan citām valstīm. Daugavpili pārstāvēs 45 tirgotāji, Daugavpils novadu- 10, Latgales reģionu- 30, 85 uzņēmēji un amatnieki būs no citiem Latvijas reģioniem. 70 tirgotāji būs no Lietuvas, Polijas un Ukrainas.

Ielu tirdzniecība tiks organizēta Rīgas ielā- gar Dubrovina parku. Būs vasaras kafejnīcas, dažādu pārtikas preču tirdzniecības vietas, tirgos suvenīrus, tekstilizstrādājumus. Bet A. Pumpura parkā notiks Ģimenes svētki, tāpēc parkā ir atvēlēta vieta tirdzniecībai ar bērnu precēm: apģērbs, grāmatas, rotaļlietas, saldumi, darbosies arī divas āra kafejnīcas.

Šobrīd pašvaldības speciālisti nodarbojas ar tirdzniecības vietu izvietojumu un atļauju sagatavošanu. Atļaujas tirgotajiem tiks izsniegtas Komunālās saimniecības pārvaldē Saules ielā 5a no pirmdienas, 30. maija līdz 3. jūnijam plkst. 10.00.

 

Daugavpils Domes Sabiedrisko attiecību un mārketinga nodaļa.




Atpakaļ