Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

01-04-2016

DzKSU veic kāpņutelpu uzkopšanas darbus daudzdzīvokļu mājās (VIDEO)


Šogad Daugavpils dzīvokļu un komunālās saimniecības uzņēmums turpinās kāpņutelpu uzkopšanu daudzdzīvokļu mājās, kuras apsaimnieko uzņēmums.  Tas ir kļuvis iespējams pēc tam, kad tika veikta iedzīvotāju aptauja un dzīvokļu īpašnieku kopsapulču protokolu pārbaude. 47 māju iedzīvotāji nolēma izmantot DzKSU pakalpojumus. Piecās mājās kāpņutelpu uzkopšanas darbi jau tiek veikti, pārējās 42 tos ir plānots uzsākt no 1. jūnija vai ne vēlāk kā no 1. jūlija. Iedzīvotāji savlaicīgi tiks informēti par kāpņutelpu uzkopšanas darbu uzsākšanu. Atkarībā no mājas sērijas, stāvu skaita, durvju un logu izmēra, vidējais tarifs sastādīs no 3 līdz 5 eiro centiem par dzīvojamās platības 1 kvadrātmetru.

Saskaņā ar Ministru kabineta noteikumiem inventāra uzglabāšanai ir piešķirtas izolētas telpas. Ūdens ņemšanai pagrabā ir uzstādīts atsevišķs ūdens krāns ar skaitītāju. Maksa par patērēto ūdeni ir iekļauta kāpņutelpu uzkopšanas tarifā. Pieņemt lēmumu par DzKSU koplietošanas telpu uzkopšanas pakalpojuma izmantošanu var gan visas mājas dzīvokļu īpašnieki, gan atsevišķas kāpņutelpas iedzīvotāji.

Daudzdzīvokļu māju iedzīvotājiem ir iespēja jebkurā brīdī pieņemt lēmumu par labu dzīvokļu un komunālās saimniecības uzņēmumam. Sagatavošanās darbi ilgs aptuveni mēnesi, un pēc tam darbinieki varēs uzsākt kāpņutelpu uzkopšanas darbus.

 




Atpakaļ