Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

31-03-2016

Daugavpils pilsētas Jauniešu dome izvirza savas darbības prioritātes līdz septembrim


30. martā plkst. 18:30 notika Jauniešu domes sēde, kurā Daugavpils pilsētas Jauniešu domes valdes locekļi  prezentēja savas idejas un piedāvāja rīcības plānus, kurus vēlas īstenot  līdz septembra beigām.

Daugavpils pilsētas Jauniešu domes prezidents Aleksejs Ignatjevs ir izvirzījis  4 galvenās prioritātes pie kurām pieturēsies koordinējot Jauniešu domes darbību.

  1. Prioritāte.

Daugavpils pilsētas Jauniešu domes popularitātes celšana jauniešu vidū.

Aleksejs Ignatjevs  ierosina veidot  tikšanās ar skolēniem  Daugavpils skolās ar mērķi uzzināt, ko jaunieši vēlas Daugavpilī (pasākumus, seminārus, sacensības), piesaistīt jauniešus pasākumu organizēšanā un veicināt, lai viņi izrādītu savu iniciatīvu.

Visi ieinteresētie, kuri vēlas, lai pie viņiem, uz izglītības iestādēm, atnāktu pārstāvji no Jaunieša domes uz informatīvo tikšanos, tiek aicināti vērsties ar saviem aicinājumiem  uz e-pastu: dpjd.info@gmail.com

2.  Prioritāte.

Sadarbība ar biedrībām un jauniešu domēm Latvijā.

3.  Prioritāte.

Sadarbība ar kultūras centriem Daugavpilī.

Šīs prioritātes mērķis ir iesaistīt Jauniešu domē jauniešus no mazākumtautību pārstāvjiem.

4.  Prioritāte.

Veselīga dzīvesveida un sporta pasākumu organizēšanas popularizēšana.

Sabiedrisko attiecību koordinators Undīne Svelpe ierosināja Daugavpils pilsētas Jauniešu domes logo izveidi. Undīne Svelpe demonstrēja dažus savus paraugus, un aicināja sūtīt savas skices un   komentārus uz  e-pastu: dpjd.info@gmail.com

Sēdes nobeigumā Jauniešu domes locekļi sadalījās darba grupās atbilstoši koordinatoru piedāvātajiem rīcības plāniem. Darba grupās Jauniešu domes locekļi izstrādās rīcības plānus,  kurus apstiprinās nākošajā domes sēdē un realizēs tos līdz nākošajām velēšanām septembrī.

Kā arī atgādinām, jauniešus vecumā no 13 līdz 25 gadiem, kuri ir gatavi darboties jauniešu un Daugavpils pilsētas interesēs, pilnveidot sevi un uzlabot jauniešu dzīvi, aicinām rakstiski izteikt vēlmi darboties Jauniešu domē, atnesot iesniegumu un CV uz Jaunatnes departamentu (Saules ielā 5a).

 

Informāciju sagatavoja:

Daugavpils pilsētas Jauniešu domes

Sabiedrisko attiecību koordinatore

Undīne Svelpe

+371 22334730

undinesvelpe@gmail.com




Atpakaļ