Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

31-03-2016

Latgales zoodārzā notiks pasākums visai ģimenei „ZOOMAIFEST”


            Aicinām piedalīties izglītības iestādes, interešu pulciņus, kultūras iestādes, nacionālās biedrības, deju studijas, ansambļus, jauniešu grupas, sporta sekcijas, kā arī solistus, māksliniekus, aktierus, amatniekus un visus, kas ir ieinteresēti koncertos un festivāla prezentācijās.

Lai pieteiktos dalībai koncertā vai kādas aktivitātes organizēšanai festivāla ietvaros ir jāaizpilda pieteikuma anketa.

  1. gada 28. maijā Latgales zoodārzā no plkst. 12.00 līdz 16.00 norisināsies ģimenes pasākums „ZOOMAIFEST”. Svētkus organizē biedrība “ERFOLG” sadarbībā ar “Latgales zoodārzu” un Daugavpils pilsētas domes atbalstu.

Tradicionāli katru gadu Vācijā norisinās festivāls „Maifest”. Šie svētki ir veltīti dabas atmodai pēc ieilgušās ziemas, un ilgi gaidītās vasaras sagaidīšanai. „ZOOMAIFEST” kļuva jau par jauku tradīciju. Tas guva lielus panākumus un labas atsauksmes no pilsētas iedzīvotājiem un viesiem. Šogad biedrība ERFOLG organizē svētkus visai ģimenei „ZOOMAIFEST” jau sestajā reizē. Biedrība ielūdz visus, kas ir ieinteresēti un vēlas piedalīties šajā ģimenes pasākumā.

Šogad svētku tematika ir „Pasakains maratons”, kuras pamatā ir divas tēmas „Pasakas” un „Sports”.

Pasakas ir unikālas ar to, ka tās attīsta iztēli, uztveri, domāšanu un radošumu, tās ļauj fantazēt un iegremdēties pasaku atmosfērā neatkarīgi no vecuma, piedzīvojot ar to galvenajiem varoņiem neaizmirstamus momentus.

Ņemot vērā to, ka Latvijā 23.05.2016.-29.05.2016. notiek Latvijas Veselības nedēļa un biedrība ERFOLG ir veselīgā un aktīvā dzīvesveida atbalstītāja un piekritēja, tika nolemts pievienoties Latvijas Veselības nedēļai un organizēt dažādas sporta aktivitātes veselīga un aktīva dzīvesveida popularizēšanai gan bērnu, gan jauniešu, gan viņa vecāku vidū.

Pasākums „Zoomaifest” būs veltīts bērniem, vecākiem, kā arī jauniešiem. Pasākuma programmā: ekskursija pa zoodārzu, viktorīnas, konkursi, koncerts, dažādu sporta veidu paraugdemonstrējumi, sporta spēles, komandu sporta spēles, jautrās stafetes ģimenēm un daudz kas cits.

Šāda veida pasākums dos iespēju iedzīvotājiem, galvenokārt, bērniem un jauniešiem izpaust savas prasmes un talantus, piesaistīties veselīgam un aktīvam dzīvesveidam. Šī pasākuma ietvaros mēs vēlamies: nostiprināt ģimenes tradīcijas, saudzīgi izturēties pret dabu, sekmēt radošo kolektīvu attīstību, kā arī iedzīvotājiem ar speciālajām vajadzībām palīdzēt aktīvi iesaistīties sabiedriskajā dzīvē.

 

Ģimenes pasākums

„ZOOMAIFEST”

ANKETA – DALĪBNIEKU PIETEIKUMS

KOLEKTĪVA NOSAUKUMS:

KOLEKTĪVA ADRESE:

DIBINĀŠANAS GADS: 

KONTAKTPERSONA:                                                                               TĀLR., FAKSS:

KOLEKTĪVA VADĪTĀJS:                                                                           TĀLR.

ADRESE:                                                                                                      LV-

DALĪBNIEKI (VĀRDS, UZVĀRDS):

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

REPERTUĀRS (dziesma, spēle, deja, mūzikas un vārdu autori) UN LAIKS:

1.

2.

3.

4.

5.

KOLEKTĪVA APRAKSTS (DEVĪZE, SASNIEGUMI, mērķi utt.)

Kolektīva vadītāja paraksts un datums

Pasākuma organizatori aicina dalībniekus pieteikties līdz 06. maijam,

atsūtot aizpildīto anketu – pieteikumu uz elektronisko pasta adresi  

erfolg@inbox.lv, erfolg_biedriba@outlook.com:   

Jautājumu gadījumā griezties:

Biedrība „ERFOLG”

Cietokšņa iela44, Daugavpils

Tālr.: 20371892, 65420019

erfolg@inbox.lv, www.erfolg.lv




Atpakaļ