Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

18-03-2016

Finanšu komitejā deputāti atbalstīja lēmuma projektu par apbalvojuma piešķiršanu Anastasijai Grigorjevai un viņas trenerei par uzvaru Eiropas čempionātā brīvajā cīņā (VIDEO)


Daugavpils pilsētas domes Finanšu komitejas sēdē deputāti atbalstīja lēmuma projektu piešķirt no pilsētas budžeta 4269 eiro Anastasijai Grigorjevai par iegūto 1. vietu Eiropas čempionātā brīvajā cīņā. Eiropas čempionātā brīvajā cīņā, kurš norisinājās Rīgā no 8. līdz 13. martam, Anastasija savā svara kategorijā uzvarēja visās cīņās un 13 dalībnieču konkurencē ieguva pirmo vietu.

Trenerei Ļubovai Kopilovai būs piešķirta naudas balva 2135 eiro apmērā. Deputāti pieņēma lēmumu, pamatojoties uz naudas balvu piešķiršanas kārtību par sasniegumiem sportā, ko pašvaldība apstiprināja 2010. gadā.

Daugavpils Domes priekšsēdētājs Jānis Lāčplēsis apsveica Anastasiju Grigorjevu un treneri Ļubovu Kopilovu, kā arī vēl vienu daugavpilieti- Nikitu Masjuku, kurš Eiropas  čempionātā ieguva 5. vietu. Pateicības vārdi bija teikti arī viņa trenerim Vitālijam Vērdiņam.

Anastasija Grigorjeva kļuva par četrkārtēju Eiropas čempioni.  Izšķirošajā cīņā par Eiropas čempionāta zeltu Grigorjevai stājās pretī 2014. gada pasaules čempione Jūlija Tkača. Uzvarēja daugavpiliete. Starp citu, Nastja nesen ir absolvējusi Daugavpils Universitātes juridisko fakultāti. Kāda loma ir sportam viņas dzīvē?

Latvijas Olimpiskā vienība  ir noteikusi sportistu loku, kuri piedalīsies 2016. gada Vasaras Olimpiskajās spēlēs. Pašvaldība, no savas puses, sniegs mūsu sportistiem atbalstu.

Anastasijai Grigorjevai Olimpiāde ir nopietns izaicinājums, un viņa jau ir uzsākusi gatavošanos galvenajām sacensībām. Vēlam viņai veiksmi!

 




Atpakaļ