Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

27-09-2011

Jaunatnes departaments aicina piedalīties fotokonkursā


No šī gada 1.oktobra līdz 1.novembrim Daugavpils pilsētas domes Jaunatnes departaments un biedrība „Laimīgi bērni un vecāki”  organizē fotokonkursu „Palīdzēsim māmiņai pilsētā!”.

 

Fotokonkursa galvenais mērķis ir mudināt jaunatni (dalībnieku vecums no 13 līdz 25 gadiem) cienīt māmiņas un censties palīdzēt māmiņām ar maziem bērniņiem. Mēs gribam pievērst uzmanību tām problēmām, ar kurām māmiņas, atrodoties sabiedrībā, sastopas ikdienā.

 

Kaut nedaudz līdzjūtības, nedaudz palīdzības no jūsu puses tajā vai citā ikdienas situācijā un uz māmiņas sejas paradīsies smaids, nevis noguruma zīmogs no ikdienas darbiem un rūpēm. Mēs esam pārliecināti, ka ieraugot tādu siltu smaidu un dzirdot „Paldies!”, jums gribēsies palīdzēt un parūpēties atkal un atkal.

 

Mēs gribam, lai mūsu akcija uzdāvinātu mūsu pilsētai vairāk smaidu, pieklājības, un pats galvenais, parastā cilvēciskā siltuma, kura mums tā pietrūkts mūsu ikdienā. Atbalstīsim māmiņas, jo  nav viegli – būt Mammai!

 

Mēs visi esam savu māmiņu bērni. Izrādīsim cieņu pret visām mammām, par to ka viņas mums uzdāvināja dzīvi!

 

Piedalies fotokonkursā!

Uzvarētājus gaida vērtīgas dāvanas. Sīkāku informāciju, kā arī konkursa nolikumu vari atrast www.daugavpils.lv, www.gorod.lv, www.grani.lv. Savus darbus sūti uz e-mail: fotokonkursam@inbox.lv .

 

Informatīvais atbalsts: pilsētas portāls www.gorod.lv, avīze „Seičas”, pilsētas portāls www.grani.lv, avīze „Dinaburg”.

 



Biedrība «Laimīgi bērni un vecāki»  

Daugavpils pilsētas domes Jaunatnes departaments

26431447

65404363




Atpakaļ