Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

30-06-2015

Tiek realizēta ielu apgaismojuma remonta un spuldžu nomaiņas programma (VIDEO)


Vai jums bieži mājās nākas nomainīt elektriskās spuldzītes? Tagad iedomājieties, ka ir jāseko tam, vai 9 tūkstoši spuldžu ir darba kārtībā! Tieši tik daudz to ir pilsētā, turklāt tikai 4 tūkstoši no tām ir jaunas un energotaupošas, bet pārējās – novecojušas dzīvsudraba spuldzes un kvēlspuldzes. To remontu veic uzņēmums „Labiekārtošana-D”. Bez spuldžu nomaiņas, šogad tiek plānots nomainīt arī 40 apgaismes stabus un 2 200 metrus apgaismojuma līniju.

Diemžēl, ielas un mājas dažreiz ieslīgst tumsā ne tikai avāriju dēļ. Krāsainā metāla mednieki dažu eiro dēļ ir gatavi nozagt desmitiem metru kabeļa, bet, lai to atjaunotu, ir nepieciešami jau simti eiro un vairākas dienas darba. Bet par šo naudu varētu uzstādīt papildus apgaismojumu tur, kur tas ir nepieciešams.

Ielu remonta projektos parasti tiek paredzēta arī apgaismojuma nomaiņa. Dažām ielām ir arī elektroapgaismojuma nomaiņas projekti.

Vasarā apgaismojums darbojas taupības režīmā, toties ziemā to varēs izmantot ar pilnu jaudu. Kur vērsties, ja jūsu mājā vai pagalmā nedeg lampas vai, tieši pretēji, iela tiek apgaismota dienas laikā?   Tad ziņojiet uzņēmuma „Labiekārtošana-D” dispečerim- tālruņa numurs -  65422077.

 

 

 




Atpakaļ