Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

02-06-2015

Vienības laukumā 4 dienas varēs pacelties ar gaisa balonu virs pilsētas (VIDEO)


Lai sagatavotu gaisa balonu lidojumam bija nepieciešamas vairākas stundas. Svētku atrakcijas rīkotāji brīdināja, ka lidojums ar gaisa balonu varēs notikt tikai labvēlīgos laika apstākļos. Diemžēl, 1. jūnija vakars bija diezgan vējains, tas nozīmēja, ka lidojums  nav drošs, jo praktiski nebija iespējams paredzēt lidojuma trajektoriju. Taču pilote Ieva Šķēle ar palīgiem nezaudēja cerības, ka pasākums izdosies- līmēja jubilejas banerus, kārtoja gaisa balona audumu, piepildīja balonu ar gaisu. Kad vējš beidzot norima un balons pacēlās, drošības nolūkos grozs tika nostiprināts ar trosēm. Ieva brīdināja pasažierus par uzvedības noteikumiem lidojuma laikā.

Pilsētnieku pacietība tika atalgota ar neaizmirstamiem  iespaidiem. Vairumam no viņiem pat šis īsais lidojums ar gaisa balonu bija kaut kas jauns. Visdrosmīgāko vidū bija gan sievietes, gan bērni.

Pacelties 30 metru augstumā būs iespējams arī otrdienas, trešdienas un ceturtdienas vakarā, no plkst. 19.00. Protams, ja tam netraucēs lietus un, pats galvenais, vējš. Ja būs nelabvēlīgi laika apstākļi - nāksies nogaidīt. Šajā gadījumā lidojums notiks nedaudz vēlāk, bet būs ilgāks. Cerams, ka laika apstākļi būs jauki, lai atrakcija visus priecētu.

 

 

 




Atpakaļ