Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

17-04-2015

Uzņēmējdarbības apmācību kursa noslēguma pasākums


 16. aprīlī  viesnīcā Park Hotel Latgola notika Uzņēmējdarbības apmācību kursa noslēguma pasākums, kurā piedalījās arī Zviedrijas vēstnieks Latvijā V.E. Henriks Landerholms un SSE Riga (Stockholm School of Economics in Riga - Rīgas Ekonomikas augstskola) rektors Anders Paalzow, kuri pasniedza dalībniekiem sertifikātus.

 Kursu ir izgājuši vairāk kā 50 jauni cilvēki, tagad - potenciāli uzņēmēji un uzņēmējdarbības veicinātāji. Piecu nedēļu laikā jauniešiem, topošajiem vai jaunajiem uzņēmējiem no visas Latgales bija iespēja iegūt informāciju, iedvesmu, neformālās zināšanas un tīklošanās (kontaktēšanās) iespējas, lai sāktu savu uzņēmējdarbību vai attīstītu esošo.

Uzņēmējdarbības apmācību kursu piedāvāja Rīgas Ekonomikas augstskola – Stockholm School of Economics in Riga sadarbībā ar Zviedrijas vēstniecību Latvijā, TeliaSonera, CONNECT Latvija un Daugavpils Universitāti.

Kursa mērķis bija sniegt dalībniekiem nepieciešamo informāciju, instrumentus un iedrošinājumu, lai uzsāktu savu uzņēmējdarbību. Ilgtermiņa mērķis - stiprināt uzņēmējdarbības kultūru Daugavpilī un Latgalē, iesaistot dalībniekus neformālos uzņēmējdarbības tīklos, attīstot Daugavpils Uzņēmējdarbības centrus, kā arī sekmējot biznesa inkubatora attīstību un darbību.



Vairāk info - http://du.lv/lv/du_zinas_pazinjojumi_apsveikumi/articles/4378




Atpakaļ