Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

15-04-2015

Bērnudārzs „Ābelīte” uzdāvināja pilsētai izstādi (VIDEO)


Ja domājat, ka klusās stundas laikā bērnudārza audzinātāji dzer kafiju un pļāpā par dzīvi, tad kļūdāties.   Klusā stunda ir lieliska iespēja pilnveidoties un izglītoties.  Tā uzskata 11. pirmsskolas izglītības iestādes pedagogi. Atbraucot uz bērnudārzu mēs ieraudzījām audzinātājas, kuras ar prieku piedalījās veidošanas meistarklasē. Meistarklases ir nepieciešama profesijas sastāvdaļa, jo pedagogu uzdevums ir kvalitatīvi un radoši dalīties ar savām zināšanām un iemaņām. Kopā ar bērniem audzinātāji veido, līmē, gatavo aplikācijas un citus izstrādājumus. Tas viss ne tikai priekš sevis vai vecākiem. Bērnudārza kolektīvs Daugavpils dzimšanas dienai tirdzniecības centrā SOLO sarīkoja savu darbu izstādi. Tādējādi, akcijas „Labie darbi-740” dalībnieku skaits papildinājās.
Tehnikas patiešām ir daudzveidīgas: kvilings, filcēšana, tamborēšana, izšūšana, zīmēšana, kolāža. Izstādē parādīja apjomīgus darbus no kreppapīra,  origami tehnikā, izmantoja arī dabas materiālus. Ekspozīcija apskatāma tirdzniecības centra SOLO otrajā stāvā. Vieta nav izvēlēta  nejauši. Parasti šeit ir daudz cilvēku un centra vadība ar prieku palīdzēja organizēt izstādi.
Akcija „Labie darbi- 740”, kura veltīta pilsētas jubilejai, turpinās. Savus stāstus par dāvanām pilsētai var sūtīt uz e-pastu labiedarbi@daugavpils.lv

 

 

 




Atpakaļ