Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

27-03-2015

Valsts policijas Latgales reģiona pārvalde informē


Daugavpilī notika ceļu satiksmes negadījums, kurā iesaistīts policijas transportlīdzeklis

27.martā Daugavpils pilsētā, Smilšu un Liepājas ielu krustojumā, notika ceļu satiksmes negadījums, kura rezultātā miesas bojājumus guva trīs personas, tostarp divas Valsts policijas amatpersonas.

Ceļu satiksmes negadījums notika ap pulksten 08:35, kur pa Liepājas ielu braucošas automašīnas Citroen Picasso vadītājs, 1971.gadā dzimis vīrietis, krustojumā ar Smilšu ielu neievēroja ceļa zīmes “Dodiet ceļu” prasības, kā rezultātā notika sadursme ar Valsts policijas dienesta transportlīdzekli VW Tiguan. Automašīna Citroen Picasso pēc sadursmes mainīja braukšanas virzienu, kā rezultātā bojāja ceļa nožogojumu un ietriecās mājas sienā, pēc kā transportlīdzeklis apgāzās.

Uz doto brīdi ir zināms, ka pēc medicīniskās palīdzības vērsās divas Valsts policijas amatpersonas, kā arī automašīnas Citroen Picasso vadītājs.

Policija aicina iedzīvotājus būt modriem un uzmanīgiem

Pēdējā laikā arvien biežāk Valsts policija no iedzīvotājiem saņem informāciju par to, ka nepazīstamas personas uz Latvijas autoceļiem apstādina automašīnas un piedāvā iegādāties “zelta” vai “sudraba” juvelierizstrādājumus, kā arī citas sadzīves mantas par cenu, kuru daudzkārt pārsniedz reālo tirgus cenu.

Policija brīdina iedzīvotājus, ka parasti šāda veida krāpnieki, apturot transportlīdzekli, skaidro, ka automašīnai ir beigusies degviela vai arī tā salūzusi, un apmaiņā pret naudu piedāvā iegādāties kādu juvelierizstrādājumu, kas patiesībā ir parasta bižutērija.

Pēc policijas apkopotās informācijas krāpnieki lielākoties ir Rumānijas, Bulgārijas vai citu šī reģiona valstu iedzīvotāji, kuri ir labi ģērbušies, iespējams pat uzvalkos, brauc ar diezgan jaunām automašīnām.

Lai neiekristu šādu krāpnieku lamatās, policija lūdz iedzīvotājus būt vērīgiem un izvērtēt katru situāciju individuāli. Tāpat policija lūdz iedzīvotājus minētajos gadījumos fiksēt un paziņot automašīnu markas un numurus.




Atpakaļ