Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

06-03-2015

Kārtējā sociālo jautājumu komitejas izbraukuma sēde (VIDEO)


Kā ierasts, sociālo jautājumu komitejas sēde sākās pilsētas domes sēžu zālē. Deputāti nolēma piešķirt līdzekļus humānās palīdzības kravas piegādei Daugavpils invalīdu biedrībai no Francijas.
Komitejas sēde turpinājās Daugavpils sociālās aprūpes un rehabilitācijas dienas centrā, kuru šobrīd apmeklē 78 cilvēki. Gan viņiem, gan viņu ģimenēm tā ir iespēja atpūsties un izmantot sociālo lietu pārvaldes piedāvātos pakalpojumus.
Izbraukuma sēdes organizēšana sniedz iespēju iedziļināties un detalizēti izpētīt problēmjautājumus, kā arī rast efektīvākas iespējas to risināšanai. Daugavpilī ir sperti pirmie soļi, lai mazinātu plaisu starp veseliem cilvēkiem un cilvēkiem ar īpašām vajadzībām. Taču ir jāturpina intensīvs darbs, radot jaunas iespējas un izmantojot valsts un Eiropas fondu palīdzību. Izpētot Psihoneiroloģiskās slimnīcas rehabilitācijas nodaļas un Daugavpils sociālās aprūpes un rehabilitācijas dienas centra sniegtās iespējas, deputātiem būs jārod risinājums vislabāko apstākļu izveidošanai cilvēkiem, kam ir nepieciešama palīdzība un atbalsts.

 

 

 




Atpakaļ