Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

07-03-2015

Piedalīties 8.marta svētku programmā ir aicināti visi pilsētas iedzīvotāji (VIDEO)


Starptautisko sieviešu dienu 8.martā Latvijā saista ar pavasara  svētkiem – saule, puķes un smaidoši garāmgājēji rada patīkamas un siltas izjūtas. Tā kā 2015.gads pilsētā ir  jubilejas gads, organizatori veltīja pasākumus gan sieviešu dienai, gan arī 740. Daugavpils gadadienai.
6.martā Marka Rotko mākslas centrs aicina  uz Jelgavas mākslinieka Valerijana Dadžāna izstādes „Krāsainās iedomas” atklāšanu. Glezniecība izstādes autoram ir svarīga pašizpausmei. Viņa gleznas atšķiras ar košu krāsu paleti un dažādu stilu pielietojumu. Izstādes daudzveidību aktualizē materiālu dažādība, ieskaitot izstrādājumus no auduma. Ekspozīcija būs skatāma līdz 12.aprīlim, atgādinām, ka 6.martā no plkst. 16:00 līdz 17:00 ieeja ir bez maksas.
Arī Daugavpils teātris piedāvā daudzveidīgu izrāžu programmu. 6.martā ģimeniska traģikomēdija pieaugušajiem "Kā tā otra puse mīl", 7.martā kriminālkomēdija „Baismīgās mājsaimnieces” un 8.martā Buņina stāsti par mīlestību izrādē „Tumšās alejas”.
Sestdien, 7.martā plkst. 15:00 Latgales centrālā bibliotēka aicina uz radošu tikšanos ar Jeļenu Vitķeviču. Pasākums norisinās cikla „Literārā sestdiena” ietvaros.
8.martā plkst. 16:00 Vienības namā notiks koncerts „Veltījums sievietēm” ar Andra Ērgļa un džeza orkestra dalību. Ieeja ir brīva.
 No 6. līdz 8.martam bērnu un jauniešu sporta skolā Kandavas ielā 17a notiks Latvijas boksa čempionāts pieaugušajiem.
7.martā mūsu pilsētā pirmo reizi tiek rīkots sievietēm veltīts skrējiens, taču piedalīties ir aicināts ikviens. Skrējiena dalībnieku reģistrācija sāksies plkst. 11:00 pie dzelzceļa stacijas. Maršruts ir ierīkots pa Rīgas ielu, caur Vienības laukumu, apkārt Dubrovina parkam un beigsies pie ugunsdzēsēju depo.
Aizraujoša solās būt arī sieviešu hokeja spēle, kas norisināsies Ledus hallē 8.martā plkst. 15:00. Cīņa notiks starp Daugavpils un Rīgas komandām. Aicinām atbalstīt mūsu pilsētas komandu. Ieeja ir bez maksas.
Sīkāku informāciju par svētku pasākumiem meklējiet pilsētas domes mājaslapā.

 

 

 




Atpakaļ