Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

20-02-2015

III Starptautiskā tūrisma konference „Daugavpils - 740. Pilsētas jaunā identitāte.” 2015.gada 23.-24. aprīlī, Daugavpils, Latvija


III Starptautiskā tūrisma konference

„Daugavpils - 740. Pilsētas jaunā identitāte.”

2015.gada 23.-24. aprīlī, Daugavpils, Latvija
 

2015.gadā pilsēta svinēs savu 740.gadadienu.  Jubilejas zīmē tiek plānota arī  III Starptautiskā Daugavpils tūrisma konference, kas notiks š.g. 23.-24.aprīlī.

            Konferences mērķis ir iepazīstināt nozares speciālistus ar Daugavpils pilsētas jauno zīmolu un dažādām tūrisma iespējām, kā arī veicināt Latvijas un ārzemju tūrisma speciālistu sadarbību. Daugavpils III Starptautiskās tūrisma konferences laikā ir paredzētas plenārtikšanās, diskusijas un Daugavpils tūrisma produktu prezentācija.

            Konferences norise tiek plānota Daugavpils Marka Rotko mākslas centrā, kur tās dalībniekiem būs iespēja iepazīties ar izcilā, pasaulslavenā abstraktā ekspresionista Marka Rotko oriģināldarbiem un Mākslas centra otrajai dzimšanas dienai veltītajām jaunās izstāžu sezonas izstādēm, piedalīties renovētās Daugavpils Cietokšņa 1.krasta lunetes atklāšanas pasākumā, kā arī noskatīties Daugavpils teātra izrādi.

            Uz šo konferenci tiek aicināti Latvijas un ārzemju tūrisma nozares speciālisti, kuri atvērti sadarbībai un ieinteresēti darboties, lai tūrismu plūsma uz Daugavpils pilsētu palielinātos. Preses pārstāvjiem plānota atsevišķa akreditācija. Konferences gaitai varēs sekot tiešraidē Daugavpils pilsētas domes mājas lapā.

            Kontaktinformācija: Olga Tolmačova, Daugavpils pilsētas domes Attīstības departamenta Stratēģiskās plānošanas un starptautisko sakaru nodaļas vadītāja, (+371) 20089634, olga.tolmacova@daugavpils.lv .

PROGRAMMA




Atpakaļ