Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

13-01-2015

74 pilsētniekiem skolēni piešķīra titulu „Daugavpils lepnums” (VIDEO)


Sociālā akcija-konkurss „Daugavpils lepnums 2014” beidzās ar pasākumu, kas notika 12. janvārī Daugavpils Domē.  Daugavpils izglītības pārvalde organizē akciju jau ceturto gadu ar mērķi parādīt bērniem, ka apkārt ir daudz interesantu cilvēku, iemācīt redzēt un vērtēt labus darbus, rakstīt un runāt  par tiem.
Konkursā piedalījās 83 skolēnu darbi: 36 zīmējumi un 47 esejas. Bērnu darbus žūrija vērtēja četrās nominācijās: Ģimene, Skolotājs, Sava aroda meistars un Skolasbiedrs. Šogad piedalīties noslēguma pasākumā bija aicināti visi nominanti. 
Vispopulārākā nominācija bija  Ģimene, tā bija populāra arī  iepriekšējos  gados. Otrā pozīcija nominācijai Skolotājs. Bērni ar lepnumu stāstīja par savu pedagogu darbu un atklāja viņiem savu mīlestību. Daudz darbu bija  nominācijā  Sava aroda meistars. Šeit rakstīja par ārstiem, māksliniekiem, pulciņu vadītājiem, sabiedriskajiem un politiskajiem līderiem. Skolēnu darbos minēts arī  Daugavpils domes priekšsēdētājs Jānis  Lāčplēsis. Godināja  arī pulciņu vadītājus.
Skolasbiedri arī nebija aizmirsti. Šogad šajā nominācijā bija mazāk nominantu, bet spriežot pēc esejām, paši labākie.
Par konkursa uzvarētājiem kļuva Anna Kipure (Saskaņas pamatskola), Marija Novicka un Pāvels Semjonovs (Krievu vidusskola-licejs), Deniss Ivbulis (Centra vidusskola) un Patriks Poznjaks (Vienības pamatskola). Viņi bija apbalvoti  ar diplomiem un dāvanām.

 

 

 




Atpakaļ