Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

29-12-2014

Otrajos Ziemassvētkos Daugavpilī notika Masku gājiens (VIDEO)


26. decembrī Daugavpilī Vienības laukumā jau trešo gadu  notika skolēnu Masku gājiens. Pasākumu organizēja Kultūras pārvalde, kā arī Izglītības pārvalde. Piedalījās 12 vispārizglītojošo skolu komandas, centra „Jaunība” un „Saules skolas” komandas. Konkurss notika dažādās nominācijās: labākā kolektīvā maska, labākā individuālā maska, tradicionālā, netradicionālā,  lielā un mazā maska.
Pasākuma galvenais varonis bija Jaunā gada simbols – kaza. Svarīgi bija veidot īpašu svētku gaisotni un novēlēt visiem laimi un panākumus jaunajā gadā.
Pēc masku demonstrējumiem, kuru vērtēja žūrija, dalībnieku kolonna devās uz Ledus halli. Tur notika jauno daiļslidotāju uzstāšanās un masku konkursa dalībnieku apbalvošana. Galveno balvu par labāko kolektīvo masku ieguva 10. vidusskolas un „Saules skolas” komandas. Godalgoto vidū bija Centra vidusskola, 6., 9., 13. vidusskolas, kā arī 11. pamatskola un Daugavpils poļu valsts ģimnāzija. Apbalvojumus ieguva arī 16. vidusskolas, Vienības pamatskolas un centra „Jaunība” komandas. Visi saņēma dāvanu kartes, saldumus un suvenīrus, kā arī ielūgumus uz slidošanu Ledushallē.

 

 

 




Atpakaļ