Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

22-08-2011

Aicinām daugavpiliešus ar savām grāmatām piedalīties labdarības akcijā “Grāmatu svētki”


28. augustā Rimi Daugavpils (18. Novembra ielā 136) organizē „Grāmatu svētkus”. To laikā daugavpilieši tiek aicināti savas izlasītās grāmatas nest uz lielveikalu, kurā atradīsies grāmatu apmaiņas punkts. Pēc svētkiem grāmatas nogādās pansionātiem un bērnu namiem Latvijas pilsētās.

          Iepriekšējos gados „Grāmatu svētki” ir guvuši lielu iedzīvotāju atsaucību, tādēļ Rimi Latvia turpina atbalstīt šo pasākumu.

          “Aicinām daugavpiliešus un visus pārējos Latvijas iedzīvotājus piedalīties „Grāmatu svētkos”, atnesot grāmatas un paņemot vietā citas vai arī ziedojot tās. Ziedotās grāmatas tiks nogādātas bērnu namos dzīvojošiem bērniem un pansionātu iedzīvotājiem. Tā ir lieliska iespēja palīdzēt cilvēkiem, kuriem tieši jūsu grāmata var kļūt par labu draugu, sabiedroto un klausītāju,” saka Rimi Latvia  tirdzniecības centru mārketinga vadītāja Sandra Krafte, papildinot, ka akcijas izdošanās ir atkarīga tikai no mūsu pašu aktivitātes un intereses. Organizēsim visi kopā īstus grāmatu svētkus!

          2

 

7. augustā „Grāmatu svētki” norisināsies Lielupē, Kauguros, Kuldīgā, Talsos un Dobelē. 28. augustā Madonā, Daugavpilī un Rēzeknē. Savukārt visu nedēļas nogali (no 27. augusta līdz 28. augustam) grāmatas uz apmaiņas punktiem varēs nest Ventspils, Liepājas, Bauskas, Jelgavas un Rīgas iedzīvotāji.

 

         „Grāmatu svētku” laikā būs iespēja ne tikai apmainīties ar grāmatām, bet arī piedalīties loterijā. Ikviens Rimi Daugavpils apmeklētājs, kurš līdz 7. septembrim iegādāsies preces tirdzniecības centra veikalos (izņemot alkoholu, tabakas izstrādājumus un medikamentus) par jebkādu summu un nosūtīs īsziņu ar čeka numuru, varēs laimēt ielūgumus uz Trofi reidu Madonā (10. - 11. septembrī).

 

          Foto stūrītis 1. septembrī

Tuvojoties Zinību svētkiem īpaši sumināti tiks mazie apmeklētaji. 1. septembrī Daugavpils skolēni un viņu vecāki ir laipni aicināti uz foto stūrīti tirdzniecības centrā Rimi Daugavpils. Gan vecākiem, gan vecvecākiem būs iespēja bez maksas fotografētis kopā ar savu atvasi, kā arī turpat uz vietas saņemt bildes par piemiņu no skaistajiem svētkiem.

 

 

Daugavpilieši, būsim kopā šajos svētkos un sagādāsim prieku citiem un arī sev!

Pasākumu programma:

28. augusts plkst. 10:00 – 20:00 “Grāmatu Svētki”

1. septembris plkst. 12:00 – 16:00 Foto stūrītis

 

Papildu informācija:

Sandra Krafte,

SIA „RIMI Latvia” tirdzniecības centru mārketinga vadītāja,

Tālr.: 67045588, 29675988




Atpakaļ