Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

17-12-2014

Vienības laukumā atklāja slidotavu (VIDEO)


Vienas dienas laikā speciālisti samontēja slidotavu Vienības laukumā. Pirmdien, 15. decembrī tika uzlikts speciāls sintētisks segums, kas ražots Spānijā. Slidotava ar mākslīgu segumu pilsētā ir pirmo reizi un tā ir iespēja baudīt ziemas priekus arī siltos  laika apstākļos.
 
Sintētiskais segums neprasa īpašu apkalpošanu. Ja snigs sniegs, to var ātri noslaucīt. Slidotavas platums ir 300 kvadrātmetri. Tā ir nožogota. Žoga augstums ir 120 cm. Slidotavu atklāja 16. decembrī. Pirmie mākslīgo ledu baudīja jaunie daiļslidotāji.
 
Slidotavas noma izmaksāja ap 42 tūkst. eiro.  Seguma ekspluatācijas termiņš ir 20 gadi. Ražotais dod 12 gadu garantiju. Nākamgad pilsētas vadība plāno uzstādīt stacionāru slidotavu ar mākslīgo segumu.
 
Slidotava strādā katru dienu no plkst. 10:00 līdz 22:00 ar diviem tehniskajiem pārtraukumiem no plkst. 13:00 līdz 14:00 un 17:00 līdz 18:00. Ieeja slidotavā ar savām slidām ir  bezmaksas, bet slidu noma uz vienu stundu maksā 2 eiro pieaugušajiem un vienu eiro bērniem. Slidotava strādās līdz janvāra beigām, bet iespējams, ka nomas termiņu pagarinās.

 

 

 




Atpakaļ