Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

19-08-2011

Uzņēmums “Rīgas ūdens” vēlas aizgūt Daugavpils kolēģu pieredzi


Vizītes sākumā notika tikšanās ar Daugavpils pilsētas domes priekšsēdētāju Žannu Kulakovu un Daugavpils pilsētas domes priekšsēdētājas vietnieku Vjačeslavu Širjakovu.

Sarunā piedalījās: SIA “Daugavpils ūdens” valdes loceklis Sergejs Selickis, SIA “Daugavpils ūdens” tehniskais direktors Juris Sarkans, SIA “Daugavpils ūdens” Attīstības nodaļas vadītājs Aleksejs Semjonovs..

Viesiem tika sagatavota prezentācija par pilsētu. Žanna Kulakova viesus iepazīstināja ar Daugavpils pašvaldības darba prioritātēm. Ciemiņi daudz interesējās par Lidostas projektu, Cietokšņa attīstības projektiem.

Kā paskaidroja “Rīgas ūdens” valdes loceklis Vitālijs Aizbalts, viņu vizītes mērķis ir pieredzes apmaiņa. Daugavpilī ir realizēta virkne lielu projektu, ko grasās realizēt arī Rīgā ūdensapgādes un kanalizācijas jomā. Viesus no Rīgas interesē arī paša uzņēmuma darbības organizācija, darbs ar klientiem.

Daugavpils Domes priekšsēdētājas vietnieks Vjačeslavs Širjakovs atzina, ka “Daugavpils ūdens” ir daudz paveicis, ir sasniegumi un liela pieredze, tāpēc Daugavpils ir gatava dalīties pieredzē, ir atvērta sadarbībai.

Pēc tikšanās Daugavpils Domē  uzņēmuma “Rīgas ūdens” valdes locekļi devās uz uzņēmumu “Daugavpils ūdens”, lai uz vietas izrunātu un redzētu visu interesējošo.

Vizītes noslēgumā ciemiņiem tika organizēta ekskursija Daugavpils Cietoksnī.

 

Informāciju sagatavoja Domes preses sekretāre L. Korsaka.

 




Atpakaļ