Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

19-11-2014

Paziņojums par detālplānojuma „Detālplānojums nekustamam īpašumam Dzintaru ielā 6/8, Daugavpilī” publisko apspriešanu


2014. gada 13. novembrī ar Daugavpils pilsētas domes (turpmāk – Dome) lēmumu Nr. 560 „Par detālplānojuma „Detālplānojums nekustamam īpašumam Dzintaru ielā 6/8, Daugavpilī” pirmās redakcijas nodošanu publiskajai apspriešanai un atzinumu saņemšanai” tika nodota publiskai apspriešanai un atzinumu saņemšanai detālplānojuma pirmā redakcija. Publiskās apspriešanas termiņš no 2014. gada 28. novembra līdz 2014. gada 19. decembrim.

Publiskās apspriešanas laikā ar detālplānojuma projektu varēs iepazīties, kā arī rakstiskus priekšlikumus iesniegt (vai nosūtīt pa e-pastu: info@daugavpils.lv un ppdep@daugavpils.lv) Domes Pilsētplānošanas un būvniecības departamentā, Raiņa ielā 28, Daugavpilī, vai Domes informācijas centrā Kr. Valdemāra ielā 1, Daugavpilī, darba dienās darba laikā. Kā arī  ar detālplānojuma projekta dokumentāciju varēs iepazīties pašvaldības tīmekļa vietnē, proti, www.daugavpils.lv, sadaļā – Publiskā/sabiedriskā apspriešana.

Sabiedrības līdzdalības pasākums notiks 2014. gada 11. decembrī plkst. 16.00 Domes Pilsētplānošanas un būvniecības departamentā, Raiņa ielā 28, Daugavpilī.




Atpakaļ