Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

05-11-2014

Uzsāks darboties tirdziņš „Ražots Latgalē”


 TP SOLO un Daugavpils pilsētas dome aicina  apmeklēt tirdziņu „Ražots  Latgalē”.

Gatavojoties atvērt tirdziņu, tika veikta nopietna dalībnieku  atlase, lai pircēju novērtējumam varētu prezentēt labākās preces, ko radījuši Latgales zemnieki un amatnieki .

Sākot ar 7.novembri, tirdzniecības parka SOLO 2.stāvā būs unikāla iespēja iegādāties  preces, kas izgatavotas ar rokām un  ierobežotā daudzumā. Tās nav sastopamas citos veikalos. Atklāšana plkst.12.00.

 6 dienas, izņemot pirmdienu , visu novembri un decembri tirdzniecības parka SOLO 2.stāvā jūs gaidīs Latgales gaļas un maizes izstrādājumu, dabīgo linu un kaņepju eļļu, medus un aromātisko zāļu tēju ražotāji, acis priecēs  dažādu formu medus sveces, iesala alus, mājas vīns un augļu sulas, suvenīri un daudz kas cits.

Lai uzzinātu jūsu iecienītākās preces, tiks dota iespēja degustēt un atstāt savas atsauksmes par produkciju Iespaidu grāmatā. Nākat uz tirdziņu, iegādājieties vietējo preci un atbalstiet Latgales ražotājus!

Svētku dienās 2. stāvā  jūs priecēs bērni ar saviem daudzveidīgajiem talantiem!

 Tirdzniecības parka SOLO direktors Andrejs Nariškins un Daugavpils domes Biznesa attīstības nodaļas speciāliste Tatjana Migele




Atpakaļ