Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

04-11-2014

VID aicina uzņēmumu grāmatvežus uz bezmaksas semināru Daugavpilī


Valsts ieņēmumu dienests (turpmāk – VID) aicina uzņēmumu grāmatvežus un finanšu jomas speciālistus 2014.gada 6.novembrī pulksten 10:00 uz bezmaksas semināru Daugavpils klientu apkalpošanas centrā, par aktuālām nodokļu administrēšanas tēmām.  

Seminārā VID nodokļu metodikas speciālisti padziļināti skaidros un sniegs atbildes uz klātesošo jautājumiem par šādām tēmām:

  • Aktualitātes PVN piemērošanā,
  • nodokļu samaksas termiņa pagarinājuma saņemšanas iespējas,
  • noziedzīgi iegūtu līdzekļu legalizācijas un terorisma finansēšanas novēršanas likuma subjektu pienākumi un atbildība.  

Semināra norises vieta: VID Daugavpils klientu apkalpošanas centrs Rīgas ielā 4/6, 4.stāva mācību zālē.

Aicinām Daugavpils klientu apkalpošanas centrā reģistrētos nodokļu maksātājus (grāmatvežus un uzņēmumu finanšu jomas darbiniekus) pieteikties iepriekš, zvanot uz tālruņa numuru 65406315, 65406318.

VID apzinās, ka, piemērojot likumu normas, kas attiecas uz grāmatvedības uzskati un nodokļu sistēmu Latvijā, arī pieredzējušiem grāmatvežiem var rasties daudz jautājumu, uz kuriem vislabāk spēs atbildēt speciālisti, kuru darbs ik dienu ir saistīts ar nodokļu administrēšanu. Tādēļ, lai iespējami mazinātu situācijas, kad grāmatvežu nezināšana pārtop neplānotos izdevumos uzņēmumam, VID visā Latvijā regulāri organizē bezmaksas seminārus par dažādām ar nodokļu administrēšanu saistītām tēmām. VID organizētie bezmaksas semināri ir lieliska iespēja papildināt zināšanas un klātienē saņemt VID nodokļu speciālistu atbildes uz neskaidrajiem jautājumiem.

Aktuālā informācija par VID bezmaksas semināriem pieejama VID mājaslapas sadaļā „Aktualitātes/Semināri nodokļu maksātājiem, valsts amatpersonām”.

 

Informāciju sagatavoja

VID Sabiedrisko attiecību daļa

tālr. 67122668, 26558389

e-pasts komunikacija@vid.gov.lv 




Atpakaļ