Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

31-10-2014

Skiču konkursā 1. vieta netika piešķirta


31.oktobrī plkst. 11:00 Daugavpils pilsētas domē Pilsētplānošanas un būvniecības departamenta vadība paziņoja skiču konkursa “Daugavas labā krasta piekrastes teritoriju attīstības koncepcija Daugavpils pilsētas teritorijā” rezultātus un atvēra skiču projektu konkursam pieteikto priekšlikumu devīžu atšifrējumus.

Būvvaldes vadītājs Valērijs Ļaksa pateicās visiem konkursa dalībniekiem par interesantajām idejām. Labākās tiks ņemtas vērā darba uzdevuma sastādīšanas procesā. Konkursā piedalījās 4 skiču projekti. Žūrija nolēma 1. vietu nepiešķirt, bet piešķirt veicināšanas balvu, ko saņēma projekts ar devīzi „Daugava+ pils saiknē ar upi”, ko izstrādāja ainavu arhitektu komanda. Balva ir 800 eiro.

3. vieta piešķirta projektam ar devīzi „ HDT443”, ko izstrādāja darbnīca „ALPS”. Viņi saņems 1500 eiro. 2. vietā ir projekts ar devīzi „V999”, izstrādātājs SIA „Vincents”. Viņi saņems 2 tūkst. eiro. Ceturtais dalībnieks bija arhitektu kompānija „Arhis”.

Labākā projekta autori- SIA „Vincents” pārstāvji izteica pateicību konkursa rīkotājiem, jo bija prieks piedalīties, laba organizācija un interesanta konkurence. Viņi cer, ka projekts padarīs pilsētu vēl skaistāku.

Daugavpils Domes Sabiedrisko attiecību nodaļa




Atpakaļ