Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

16-10-2014

Valsts policijas Latgales reģiona pārvalde informē


Daugavpilī atklātas divas laupīšanas. Policija aicina atsaukties cietušos

          13.oktobra naktī Daugavpilī, Imantas ielā divas nenoskaidrotas personas, pielietojot fizisku spēku pret kādu jaunu vīrieti, nolaupīja viņam personīgas mantas. Pēc notikušā cietušais vērsās medicīnas iestādē pēc palīdzības. Pēc šīs informācijas saņemšanas par laupīšanas faktu policijā tika uzsākts kriminālprocess. Veicot šī nozieguma izmeklēšanu un ļaundaru meklēšanas pasākumus, policijas darbinieki aizturēja divas aizdomās turamās personas – 1991. un 1992.gadā dzimušus vīriešus, kuri šobrīd atrodas īslaicīgas aizturēšanas vietā, kamēr tiek lemts kādi drošības līdzekļi viņiem tiks piemēroti.

          Turpinot darbu un kriminālprocesa izmeklēšanu, policisti noskaidroja, ka 5.oktobra naktī 1991.gadā dzimušais aizturētais vīrietis pastrādāja vēl vienu laupīšanu Daugavpilī, Jaunbūves mikrorajonā, kur, pielietojot fizisku spēku un nodarot miesas bojājumus, aplaupīja kādu sievieti.

          Ņemot vērā to, ka 1991.gadā dzimis aizturētais agrāk ir tiesāts par zādzībām un laupīšanu, policijai ir pamatotas aizdomas, ka šīs vīrietis varētu būt pastrādājis vēl citus līdzīgus noziegumus. Tādēļ policija lūdz atsaukties ikvienu, kas ir cietis no attēlā redzamā vīrieša pretlikumīgajām darbībām, zvanot uz tālruņa numuriem 65403302, 110 vai vēršoties tuvākajā policija iecirknī. Pielikumā fotogrāfija

Informāciju sagatavoja:

Šobrīd pret aizturētajiem ir uzsākts kriminālprocess par narkotisko vielu neatļautu iegādāšanos, glabāšanu un tirdzniecību. Par šādu noziegumu var piespriest brīvības atņemšanu uz laiku līdz astoņiem gadiem.

Atsavināto narkotiku kopējā vērtība melnajā tirgū sasniedz aptuveni 10 000 eiro.pārbaudes laikā policijas darbinieki pārmeklēja 1979. gadā dzimuša vīrieša dzīvokli, un tajā atrada aptuveni 20 gramus heroīna un aptuveni 0.5 kg amfetamīna. Vīrietis ir aizturēts par narkotiku glabāšanu un tirdzniecību lielos apmēros.pārbaudes laikā policijas darbinieki pārmeklēja 1979. gadā dzimuša vīrieša dzīvokli, un tajā atrada aptuveni 20 gramus heroīna un aptuveni 0.5 kg amfetamīna. Vīrietis ir aizturēts par narkotiku glabāšanu un tirdzniecību lielos apmēros.ormācijas pārbaudes laikā policijas darbinieki pārmeklēja 1979. gadā dzimuša vīrieša dzīvokli, un tajā atrada aptuveni 20 gramus heroīna un aptuveni 0.5 kg amfetamīna. Vīrietis ir aizturēts par narkotiku glabāšanu un tirdzniecību lielos apmēros.
Anastasija Laizāne

VP Latgales reģiona pārvaldes

Kārtības policijas biroja

Prevencijas nodaļas inspektore

t.65403261




Atpakaļ