Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

15-10-2014

VID ģenerāldirektore dodas darba vizītē uz Daugavpili


Lai veicinātu abpusēju dialogu ar vietējo pašvaldību amatpersonām un uzņēmumu pārstāvjiem Latvijas reģionos par aktuālo situāciju nodokļu administrēšanas un tās pilnveidošanas jomā, šodien, 2014.gada 15.oktobrī, VID ģenerāldirektore Ināra Pētersone dodas divu dienu darba vizītē uz Daugavpili.

Daugavpils apmeklējuma laikā I.Pētersone tiksies ar Daugavpils pilsētas domes atbildīgajām amatpersonām, kapitālsabiedrību vadītājiem, galvenajiem grāmatvežiem un finanšu darbiniekiem, sniegs intervijas vietējiem plašsaziņas līdzekļu pārstāvjiem un viesosies pie VID darbiniekiem Silenes muitas kontroles punktā un Daugavpils Klientu apkalpošanas centrā, kur paredzēta arī tikšanās ar vietējiem uzņēmējiem. Vizītes noslēgumā plānots apmeklēt uzņēmumu „Lokomotīvju remonta rūpnīca”.

Tikšanās laikā ar pilsētas domes pārstāvjiem plānots pārrunāt pašreizējo situāciju Daugavpils fizisko un juridisko personu nodokļu nomaksas jomā, iespējamo sadarbību ēnu ekonomikas mazināšanai, kā arī sniegt ieskatu dienesta īstenotajos un plānotajos nodokļu iekasēšanas efektivizēšanas un iestādes sniegto pakalpojumu pilnveidošanas pasākumos un uzklausīt Daugavpils domes vadošo amatpersonu un speciālistu priekšlikumus par sadarbības veicināšanu ar VID.

Tiekoties ar reģiona uzņēmējiem VID vadītāja informēs par VID jau īstenotajām aktivitātēm un to rezultātiem sniegto pakalpojumu klāsta paplašināšanā un pilnveidošanā, kā arī atbildēs uz uzņēmējiem aktuāliem jautājumiem un uzklausīs viņu priekšlikumus par iespējamo savstarpējās sadarbības attīstību un pilnveidošanu.

VID ģenerāldirektore Ināra Pētersone: „Regulāri tiekoties ar pašvaldību pārstāvjiem un uzņēmējiem reģionos, ar gandarījumu pārliecinos, ka  mērķis mums visiem ir kopīgs – veicināt godīgas konkurences apstākļus, mazināt ēnu ekonomiku un sekmēt godīgas konkurences apstākļus. Noteikti iespēju robežās turpināšu apmeklēt Latvijas pilsētas, jo tas sniedz iespēju ne tikai klātienē tikties ar mūsu nodokļu maksātājiem, lai stāstītu un skaidrotu VID īstenotos un plānotos pasākumus, bet arī uzklausīt vērtīgus priekšlikumus un ierosinājumus turpmākai sadarbības uzlabošanai un uzņēmējdarbības vides sakārtošanai kopumā”.

VID ģenerāldirektore regulāri apmeklē Latvijas reģionus, lai tiktos ar vietējiem uzņēmējiem, pašvaldību pārstāvjiem un novados strādājošiem iestādes darbiniekiem. Līdz šim notikušas vizītes: Liepājā, Ventspilī, Valmierā, Gulbenē, Jelgavā, Ogrē, Līvānos, Rēzeknē, Talsos, Kuldīgā un tagad arī Daugavpilī.

 

Informāciju sagatavoja:

VID Sabiedrisko attiecību daļa

tālr. 67122668, 26558389

e-pasts: komunikacija@vid.gov.lv 




Atpakaļ