Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

14-10-2014

Latvijas ārstu biedrība ir pateicīga Daugavpilij par profesionalitāti un atbildību mācību rīkošanā


11. septembrī  mācībās Daugavpilī  piedalījās vairāk kā 1000 iesaistītās personas no NMP, LDz , SIA „LDz Cargo, SIA „LDz Apsardze”,  Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD), Nacionālo bruņotos spēkiem (NBS), Valsts robežsardzes (VR), Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes, Daugavpils pašvaldības policijas, Daugavpils reģionālo slimnīcas, Daugavpils pilsētas domes, Vides dienesta. 14. oktobrī Daugavpilī notika izvērtēšanas sanāksme.

Mācību rīkotāji ir gandarīti par mācību gaitu un pateicas visiem dienestiem par darbu un saliedētību mācību laikā. Vis Daugavpils dienesti un pašvaldība ļoti atbildīgi un ar lielu ieinteresētību gatavoja šīs mācības, profesionāli strādāja Daugavpils Domes Civilās aizsardzības komisija.

Sanāksmes laikā mācībās iesaistīto dienestu pārstāvji dalījās savās pārdomās par mācību laikā gūto pieredzi, sava darba plusiem un mīnusiem. Tika nosprausti tie uzdevumi, kuriem būtu jāpievērš vairāk vērības, piemēram, bīstamo vielu noplūdes draudi, infekciju slimību uzliesmojumi.

Ārstu biedrība arī nākamgad plāno vērienīgas mācības arī Latgalē.

 

Domes Sabiedrisko attiecību nodaļa.




Atpakaļ