Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

09-10-2014

Daugavpils teātrī godināja pilsētas pedagogus (VIDEO)


7.oktobrī Daugavpils teātra zālē  uz Starptautiskajai skolotāju dienai veltīto pasākumu bija pulcējušies visu pilsētas vispārējās izglītības iestāžu vadītāji, pedagogi un viesi.
Jau kļuvis par tradīciju šajā svētku reizē lielajā pilsētas skolotāju saimē uzņemt jaunos pedagogus, kuri šogad ir ieguvuši augstāko profesionālo izglītību un uzsāk vai turpina darbu . Jaunajā mācību gadā darbu sāka 14 jaunie skolotāji.
Jau trešo gadu septembrī sadarbībā ar Swedbank Daugavpils filiāli Daugavpils pilsētas Izglītības pārvalde rīko konkursu „Swedbank” -  jaunais Daugavpils skolotājs.  Par uzvarētāju  kļuva Daugavpils 13.vidusskolas informātikas skolotājs Jurijs Visockis.  Viņš uzskata, ka vidusskolas absolventam ne tikai jāmāk strādāt ar datoru, bet arī veidot 3D grafiku.
Mēs varam būt lepni par pedagogiem, kuri 2013./2014.mācību gadā sasniedza augstus rezultātus, īstenojot pilsētas metodiskā darba prioritātes. Konkursam „Pedagoģiskās meistarības balva 2014” tika iesniegti 142 pieteikumi no skolām un pirmsskolas izglītības iestādēm. Pasākuma laikā 5  labākie no tiem  saņēma Goda rakstus un dāvanas.  Izglītības pārvaldes vadītāja Marina Isupova, sveicot kolēģus uzsvēra, ka  skolotājs  vienmēr mazliet ir aktieris, nedaudz - režisors, gandrīz burvis.
Atgriežoties no svētkiem ikdienā, gribam novēlēt, lai izturība un pacietība vienmēr ir pedagogu uzticamās pavadones, bet veiksme – labākā draudzene!

 

 

 




Atpakaļ