Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

29-09-2014

Konkursā „Eiropas Gada pašvaldība” godināti 3 Gada cilvēki no Daugavpils


Jelgavā 26. septembrī svinīgā ceremonijā apbalvoti konkursa “Eiropas Gada pašvaldība” laureāti, sveicot gan uzvarētājus lielo pilsētu, mazo novadu un lielo novadu kategorijās, gan atsevišķās nominācijās, un īpaši suminot arī novadu un pilsētu virzītos “Eiropas Gada cilvēkus”.

Atzinību nominācijā “Pašvaldība izglītotam, radošam un aktīvam iedzīvotājam” UNESCO, Latvijas Dzelzceļš un Kultūras ministrija pasniedza atzinības rakstu Daugavpils pilsētas pašvaldībai.

Kā jau katru gadu konkursa noslēgumā tika sumināti 42 Eiropas Gada cilvēki no visām pašvaldībām, kas piedalījās konkursa otrajā kārtā. No Daugavpils sveica Poļu kultūras centra vadītāju Žannu Stankeviču, Bērnu veselības centra vadītāju Tatjanu Kokinu un Dienas aprūpes centra personām ar garīga rakstura traucējumiem mūzikas terapeitui Anželu Peceviču.

Konkurss “Eiropas Gada pašvaldība’ tiek organizēts ar mērķi veicināt pašvaldību atbalstu iedzīvotāju dzīves kvalitātes uzlabošanā, nodrošinot to iedzīvotājiem daudzveidīgas un kvalitatīvas izglītības, atpūtas un iesaistīšanās iespējas.




Atpakaļ