Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

16-09-2014

Daugavpilī oficiālā vizītē ieradies JCI 2014. gada prezidents Šains Baškarans


2014. gada 15. un 16. septembrī Daugavpilī viesojas starptautiskās organizācijas JCI 2014. gada prezidents Šains Baškarans (Shine Bhaskaran), kas pārstāv JCI Indija. Šī ir pirmā reize, kad organizācijas prezidents apmeklē Latviju. 16. septembrī Daugavpils Domē ar viņu tikās Domes priekšsēdētāja 1. vietnieks Jānis Dukšinskis.

Pēdējās dienās Daugavpilī bija daudz šīs organizācijas aktivitāšu, arī JCI kongress. Dukšinska kungs pateicās Šainam Baškaranam par to, ka par pasākumu vietu izvēlēta Daugavpils. Viesis tika informēts par dažādām jaunatnes organizācijām pilsētā, par Daugavpils dzīvi kopumā. Pēc prezentācijas JCI prezidents atzina, ka Daugavpils ir skaista pilsēta un ar kultūru dažādību, bet tas netraucē daugavpiliešiem būt vienotiem. Viņš pastāstīja par organizāciju, kuras misija ir palīdzēt jauniešiem karjerā, motivēt jauniešus, apmācīt, lai talantīgi jaunieši varētu kļūt par līderiem.

Jānis Duksinskis uzskata, ka šis darbs ir ļoti svarīgs, kas paver jaunas iespējas jauniešiem. Dalība organizācijā ir ļoti vērtīga pieredze.

Pēc tikšanās tika parakstīta nodomu vienošanās starp JCI un Daugavpils Domi par savstarpēju sadarbību un informācijas apmaiņu, lai sekmētu uzņēmējdarbības un sociālās aktivitātes attīstību Latgalē.

Sabiedrisko attiecību nodaļa.




Atpakaļ