Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

11-09-2014

Daugavpilī oficiālā vizītē ieradīsies JCI 2014. gada prezidents Šains Baškarans


2014. gada 15. un 16. septembrī Daugavpilī viesosies starptautiskās organizācijas JCI 2014. gada prezidents Šains Baškarans (Shine Bhaskaran), kas pārstāv JCI Indija. Šī ir pirmā reize, kad organizācijas prezidents apmeklē Latviju.

 

15. septembrī prezidents Š.Baškarans plkst. 19:00 viesnīcā “Park Hotel “Latgola”” (3. st., konferenču zāle) tiksies ar JCI Latgales nodaļas biedriem un interesentiem, prezentējot organizāciju. Darba valoda – angļu. Aicināti piedalīties visi interesenti!

 

Tikšanās ar Daugavpils pilsētas domes priekšsēdētāja 1. vietnieku Jāni Dukšinski un vietnieku Dmitriju Radionovu notiks 16. septembrī plkst. 10:00 Daugavpils pilsētas domes sēžu zālē, savukārt no plkst. 11:00 līdz 12:00 tiks sniegtas intervijas masu medijiem Daugavpils pilsētas domē foajē pie sēžu zāles.

 

Tikšanās ar Daugavpils Universitātes rektoru Arvīdu Barševski un zinātņu prorektori Inesi Kokinu notiks 16. septembrī plkst. 14:30 Daugavpils Universitātes vecajā korpusā, Senāta sēžu zālē (215. auditorija).

 

Tikšanās ar RISEBA Daugavpils filiāles vadītāju Olgu Doloto notiks 16. septembrī plkst. 17:00 RISEBA 1. stāva aktu zālē.

 

Tā kā Š.Baškarans, kā šī gada prezidents, vairākkārt ir uzsvēris, ka organizācijas JCI “spēks” slēpjas tās vietējās nodaļās, kur tās biedri, kas ir aktīvi pilsoņi, iesaistās vietējās sabiedrības aktivitātēs, apvieno sabiedrību un caur dažādiem pasākumiem rada ilgtspējīgu ietekmi, tad šīs vizītes ietvaros tiks parakstītas arī nodomu vienošanās ar Daugavpils pilsētas domi, Daugavpils Universitāti un RISEBA Daugavpils filiāli par savstarpēju sadarbību un informācijas apmaiņu, lai sekmētu uzņēmējdarbības un sociālās aktivitātes attīstību Latgalē.

 

16. septembrī plkst. 17:00 augstskolā RISEBA (1. st., aktu zāle) notiks diskusija ar topošajiem un esošajiem uzņēmējiem. Diskusijas tēmas – kāpēc būt par uzņēmēju, ar ko jārēķinās, kļūstot par uzņēmēju, uzņēmējdarbība starptautiskā tirgū, sociālā uzņēmējdarbība. Darba valodas – angļu, krievu. Aicināti piedalīties visi interesenti!

 

Vizītes ietvaros Š.Baškarans apmeklēs Daugavpils Marka Rotko mākslas centru un Daugavpils Universitātes Dzīvības zinātņu un tehnoloģiju korpusu.

 

Vizīti Daugavpilī organizē JCI Latgale biedre Daina Kriviņa (daina.krivina@gmail.com, 29354884).

 

Informāciju sagatavoja:

 

Iluta Kriškijāne

JCI Latgale nodaļa

iluta.kriskijane@gmail.com

26364925




Atpakaļ