Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

09-09-2014

Ierobežos transporta satiksmi Valkas un Lielā Dārza ielu krustojuma rajonā


Sakarā ar siltumtīklu rekonstrukcijas darbiem Daugavpilī līdz 18.oktobrim būs ierobežota transporta satiksme Valkas un Lielā Dārza ielu krustojuma rajonā, informē PAS "Daugavpils siltumtīkli" administrācija.

Siltumtīklu rekonstrukcijas darbi Daugavpilī tiek veikti pašvaldības AS "Daugavpils siltumtīkli" īstenojamajā ES Kohēzijas fonda (KF) atbalstītajā projektā "Siltumtīklu rekonstrukcija Valkas, Motoru un Ķieģeļu ielās, Daugavpilī".

Patlaban darbi sākti projekta I posmā, kas paredz nomainīt 444,5 metrus siltumtīklu cauruļvada Motoru ielā, no NB-10 līdz K-6-7, un III posmā, kas paredz veco siltumtīklu demontāžu un jaunu siltumtīklu būvniecību Valkas ielā, no Lielā Dārza un Valkas ielu krustojuma līdz VSIA "Daugavpils psihoneiroloģiskā slimnīca" siltummezglam. Būvdarbus Motoru ielā veic Daugavpilī reģistrētā SIA "Lagron", bet Valkas ielā - Rīgā reģistrētā SIA "Latenergoprojekts".

Būvuzraudzību projektā nodrošina pilnsabiedrība „IN PRO”.

Projekts "Siltumtīklu rekonstrukcija Valkas, Motoru un Ķieģeļu ielās, Daugavpilī" tiek realizēts darbības programmas "Infrastruktūra un pakalpojumi" aktivitātē "Pasākumi centralizētās siltumapgādes sistēmu efektivitātes paaugstināšanai". Tā kopējās izmaksas ir EUR 395`040.96 bez PVN, no kuriem ES KF līdzfinansējums sastāda 40% no attiecināmam izmaksām.

Pielikumā shēma.

 




Atpakaļ